ERDON Helyi hírek

2019.03.06. 10:29

Liciten a Kálvária domb felújítása

A nagyváradi polgármesteri hivatal meghirdette a Kálvária (Gomba) domb felszíni területrendezésére vonatkozó közbeszerzési eljárást.

A nagyváradi polgármesteri hivatal meghirdette a Kálvária (Gomba) domb felszíni területrendezésére vonatkozó közbeszerzési eljárást.

 

Az érdekeltek ajánlataikat március 27-én délután 15 óráig küldhetik el az Országos Elektronikus Közbeszerzési Rendszerbe (SEAP), további információkat a www.e-licitatie.ro honlapon lehet kapni, a tender száma SCN 1038573, dátuma pedig 2019. február 28. A területrendezésre a dombmegerősítési munkálatok után kerül sor. A területrendezés magában foglalja a domboldalba épített épület, valamint a kilátók újrafestését, a korlátok, sétányok, lépcsők, padok újraépítését, új sétányok kialakítását, valamint a szabadtéri amfiteátrum újjáépítését. Ugyanakkor további dombmegerősítő munkálatok is lesznek a támaszfal alatt. A munkálatok során ellenőrizni kell a teljes elektromos hálózatot, a hibákat ki kell javítani, végezetül a zöldövezet és az öntözőrendszer kialakítása következik: fákat, cserjéket, növényeket ültetnek el a dombon, ezt követően építik ki az öntözőrendszert. A munkálatok értéke 1.932.967 lej, a tervezés és kivitelezési időszaka nyolc hónap, ebből két hónap mehet el a tervezésre, a kivitelezést hat hónap alatt kell elvégezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!