ERDON Helyi hírek

2019.02.15. 10:14

„Mi egyformán érzünk”: Lidia Buble koncertezik a nagyváradi ERA Parkban!

A nagyváradi ERA Park megünnepli a szerelem hónapját: Lidia Buble fog énekelni vasárnap, február 17-én az Aradi úti bevásárlóközpontban!

A nagyváradi ERA Park megünnepli a szerelem hónapját: Lidia Buble fog énekelni vasárnap, február 17-én az Aradi úti bevásárlóközpontban!A koncert 18 órakor fog kezdődni, a kupola alatt, és már most „robbanékonynak” ígérkezik. A művésznő olyan dalokat hoz el a bihariak számára, mint például: „Le-am spus și fetelor”, „Cămașa”, „Sub apă”, „Mi-e bine” vagy „Tu”. Egy nagyszerű műsor lesz, melynek keretében énekelünk, táncolunk, és megmutatjuk, hogy „Mi egyformán érzünk”.

Megjegyzendő, hogy a kezdéskor nagyváradi művésztehetségek, Larisa Oneţ és Maria Chiş fognak fellépni; mindketten gazdag „lajstrommal” rendelkeznek, ami a különböző versenyeken nyert díjakat és trófeákat illeti.

A mindössze 12 éves Larisa, a nagyváradi Oltea Doamna iskola tanulója résztvevője volt a Next Star versenynek.

A 15 éves Maria a Mihai Eminescu Főgimnázium nyolcadik osztályos tanulója, aki legújabban a „Lira” elnevezésű versenyen vett részt, megnyerve a fesztivál fődíját.

Gyere el tehát te is, a pároddal vagy a barátaiddal, és élvezzétek a hangulatot!

A belépés mindenki számára ingyenes, a jó zene pedig garantált. Neked csak ott kell lenned!

(Hirdetés H 180167)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!