ERDON Helyi hírek

2019.01.06. 11:51

A hólapátolás edzésben tart!

A hólapátolás „jótékony hatásait” emelték ki egy, a közösségi oldalukon szombat délután közzétett üzenetben a Bihar megyei csendőrök.

A hólapátolás „jótékony hatásait” emelték ki egy, a közösségi oldalukon szombat délután közzétett üzenetben a Bihar megyei csendőrök.Nem kevés humorérzékről téve tanúbizonyságot ennek az „edzésformának” a lépéseit ismertették: vegyék a kezükbe a hólapátot (vagy bármilyen hasonló eszközt), helyezzék a lapátot a hó alá, emeljék azt a mellmagasságba, majd szórják azt bal és jobb oldalra, 10-et egyik irányba, 10-et a másikba, hogy egyenlően fejlődjön az izomzat. „Így egyébként a karácsonyi időszakban felszedett kilókat is könnyebben le lehet adni”, tették hozzá. A poszthoz egy videót is mellékeltek, amelyben jó példával szolgálnak a leírtakhoz, hiszen, mint kiderült, a havazás miatt csak úgy juthattak el a Biharfüreden lévő székhelyükhöz, ha ők maguk is „edzettek” szombaton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!