ERDON Helyi hírek

2018.12.06. 19:10

Évfordulós promóció INGYENES sebészeti beavatkozásokkal

10 év a Pelikán Kórházzal: 10 INGYENES műtét több betegség esetében, 5 orvosi szakterületen.

10 év a Pelikán Kórházzal: 10 INGYENES műtét több betegség esetében, 5 orvosi szakterületen.A Nagyváradi PELICAN KÓRHÁZ INGYENES sebészeti beavatkozásokat kínál alacsony jövedelmű, hátrányos helyzetű emberek számára.

Követve a „Mindent az egészségedért” mottónkat, szeretnénk a közösségért folytatott 10 éves tevékenységünket emlékezetessé tenni, biztosítással és alacsony, nettó 1500 lejig terjedő jövedelemmel rendelkező személyek számára, a 2018/11/05 – 2018/12/31. közötti időszakban „10 év a Nagyváradi Pelikán Kórházzal” promóciónk keretében.

A kedvezményezettek olyan személyek, akik biztosítással rendelkeznek az országos egészségbiztosítási rendszerben (alkalmazottak, nyugdíjasok, stb.), és akiknek a PELICAN KÓRHÁZ egyik orvosa által végzett felmérését követően műtétet javasolnak az alábbi betegségek egyikének esetében.

[embed]]

A jubileumi „10 év a Nagyváradi Pelikán Kórházzal" promóció 10 INGYENES műtétet foglal magába az alábbi betegségek és szakterületek esetében:

1. Ortopédia (10 végtagtörés műtét, 10 csípőprotézis műtét)

2. Urológia (10 reno-ureteralis lithiasis műtét, 10 prosztata adenokarcinóma műtét, 10 prosztata adenoma műtét, 10 urológiai lithiasis patológia műtét)

3. Általános sebészet (10 kolecisztektómia – epehólyag eltávolítás, 10 appendectomia – féregnyúlvány eltávolítás, 10 hagyományos sérvműtét)

4. Gasztroenterológia (10 kolonoszkópia)

5. Szülészet és Nőgyógyászat (10 méheltávolítás, 10 húgyhólyag eltávolítás 10 hysteroscopia – méh tükrözés és 10 biopszia)

FONTOS! Ahhoz, hogy ezekben az INGYENES szolgáltatásokban részesüljenek, arra kérjük azokat a személyeket, akik az egyik a fent említett betegségekben szenvednek, hogy jelentkezzenek a Nagyváradi PELICAN KÓRHÁZ recepcióján (Corneliu Coposu utca 2. szám) egy egészségügyi dossziéval, ami tartalmazza az alábbi dokumentumokat:

- személyi igazolvány

- a jövedelemigazolás (amiből kiderül, hogy a kérelmező maximális havi nettó jövedelme 1500 lej)

- egyéb okmányok/ igazoló egészségügyi eredmények

- elérhetőségi adatok: telefonszám, e-mail cím

Ezek a személyek felkerülnek egy várólistára, majd utólag, a támogatásra jogosult betegekkel felveszik a kapcsolatot egy szakvizsgálat elvégzése érdekében, amire előzetes bejelentkezés alapján kerül majd sor, és aminek során a mi szakorvosaink megerősítik a műtéti beavatkozás szükségességét. A Nagyváradi PELICAN KÓRHÁZ járóbeteg rendelőinek egyikében (Corneliu Coposu utca 2. szám, C-tin Nottara utca) lefolytatott vizsgálatot követően, amennyiben visszaigazolják a műtét szükségességét, a kérelmezők időpontot kapnak a sebészeti beavatkozás végrehajtására.

További információért hívja a Call Centert a 0259 444 444 telefonszámon, illetve lépjen be a www.spitalpelican.ro honlapra.

(Hirdetés: H139473)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!