ERDON Helyi hírek

2018.12.17. 10:08

Érrendszeri problémák gyors diagnózisa és minimál invazív kezelése - Nagyváradi Venus Érközpont

Meghívjuk Önt, látogassa meg járóbeteg rendelőintézetünket, a Kolozsvári út. 68. szám alatt.

Meghívjuk Önt, látogassa meg járóbeteg rendelőintézetünket, a Kolozsvári út. 68. szám alatt.

 

Orvosi vizsgálatot, a diagnózis felállítását és kezelést ajánlunk járóbeteg ellátásban a következő szakterületeken:

Érsebészet – orvosi konzultáció Doppler érultrahanggal kiegészítve, kis erek mikro-szkleroterápiája, ultrahangvezérelt szkleroterápia, lézeres kezelés, flebectomia helyi érzéstelenítésben, összetett sebészeti beavatkozások a visszérre, azonnali mozgással a műtét után, nem igényel kórházi kezelést, visszérfekély kezelése (klasszikus vagy modern), vénás és diabetikus, tiszta vagy fertőzött sebek kezelése, a szükséges mérések elvégzése a krónikus vénás elégtelenség esetén szükséges terápiás rugalmas harisnya méretének megállapítására.

Általános sebészet - konzultáció, aranyér kezelése rugalmas elkötéssel és infravörös photocoagulatio kezelés, végbél berepedések kezelése - Botox injekció, anális tágulás, a végbél körüli tályog vízelvezetése, mikrosebészeti műtétek: bőr- és lágyrész-sérülések kimetszése, benőtt körmök, idegen testek eltávolítása, sebek és tályogok kezelése, biopszia kimetszés.

Bőrgyógyászat – dermatoszkópos vizsgálat, sebek ellátása, sebkötözés, visszér fekély kötözés, bőr tumor eltávolítása, nitrogén-kezelés, kémiai hámlasztás, lézeres kezelés.

Szülészet és Nőgyógyászat: a meddőség diagnózisa és kezelése, a legmegfelelőbb fogamzásgátló módszer kiválasztása, spirál felhelyezése, teljes körű analízisek hüvelyből vett minták alapján (hüvelyi vizsgálat, Babes-Papanicolau teszt, méhnyak kultúra, HPV tipizálás, stb.), specifikus tesztek nemi úton terjedő betegségek megállapítására, tanácsadás és kezelés permenopauza / menopauza rendellenességek esetén, képalkotó vizsgálatok: ultrahang hasfalon keresztül, hüvelyi ultrahang, a terhesség megállapítása és nyomon követése, terhességi teszt, peteérés vizsgálat. Beavatkozások: kauterezés lézerrel, méhnyaki biopszia, az endometrium biopszia, vulvovaginitis szemölcsök elektrokauterizálása.

Kardiológia - EKG, echokardiográfia, holter TA és EKG terheléses vizsgálat.

Diabetes, táplálkozási és anyagcsere betegségek: ingyenes konzultáció és kezelés a háziorvos vagy szakorvos által kibocsájtott beutaló alapján. Ezen belül táplálkozási tanácsadást nyújtunk személyre szabott diétával, hogy visszanyerje optimális testsúlyát, túlsúly vagy elhízás esetén, egészséges életmód kialakítása, a cukorbetegség korai felismerése és a prediabetes kimutatása laboratóriumi vizsgálatokkal (éhgyomri vércukor, glikált hemoglobin A1C, bizonyos esetekben glükóz tolerancia teszt).

Ultrahang: hasi, kismedencei, emlő, pajzsmirigy, mozgásszervi, here, doppler artériák és vénák.

Gyermekgyógyászat és gyermek ultrahang: hasi, hasi-kismedencei, csípő ultrahang (veleszületett csípőficam szűrése az újszülötteknél), konzultáció, az újszülött és a csecsemő fejlődésének nyomon követése, táplálkozási tanácsadás: természetes táplálkozás, a helyes változatos étrend, akut betegségek diagnózisa és kezelése.

Reumatológia, neurológia.

Belgyógyászat: konzultáció egy alapos klinikai vizsgálattal kiegészítve, komplett laboratóriumi vizsgálatok képalkotó vizsgálatokkal együtt, a diagnózis és a kezelés megállapítása érdekében.

Ezen a klinikán az egészségügyi tevékenység végzésére megfelelő környezetet hoztunk létre, hogy a betegek igényeit kielégíthessük szolgáltatásaink minősége által.

Várjuk Önöket hétfőtől péntekig 8-20 óra

Szombaton 8-11 óra között.

Időpont egyeztetés a 0359-416 666 telefonszámon.

KEZELÉSEK A BIHAR MEGYEI EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSI PÉNZTÁR TÁMOGATÁSÁVAL: ÉRSEBÉSZET, ÁLTALÁNOS SEBÉSZET, KARDIOLÓGIA, CUKORBETEGSÉG, TÁPLÁLKOZÁSI ÉS ANYAGCSERE-BETEGSÉGEK.

TÖBB MINT 12 ÉVES TAPASZTALATUNK VAN NON INVAZÍV LÉZERKEZELÉSI ELJÁRÁSOK TERÜLETÉN, EZÉRT MEGJEGYEZZÜK:

A lézeres kezelés lényegesen előnyösebb mint a hagyományos műtét.

Lézeralkalmazások a bőrre

Amikor a lézer érinti a szövet, azonnal termikus hatás jön létre, amely minimális mellékhatásokkal jár az egészséges szövetekre nézve.

Endovaszkuláris lézer

A lézer fényenergiája hővé alakul, ami növeli az erek belső hőmérsékletét, ami egy termikus photocoagulatiot hoz létre, zsugorodást és a kollagén lebomlását okozva az érfalban, ami elzárja, kiírtja a kezelt ereket.

A LÉZERKEZELÉS AZ ALÁBBI ESETEKBEN JAVALLT:

VISSZÉR, ARANYÉR

HÁLÓS EREK, TELEANGIECTASIÁK

HEMANGIÓMÁK

MELANOCYTÁS ANYAJEGYEK

SZEMÖLCSÖK, PAPILLOMA

KONDILÓMÁK

SEBORRHOEÁS KERATÓZIS, FAGGYÚMIRIGY HYPERPLASIA

ANGIOMA, ANGIOFIBRÓMÁK

JÓINDULATÚ DAGANATOK

TETOVÁLÁSOK ELTÁVOLÍTÁSA

 

 

Fizetett hirdetés

CH 149494

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!