ERDON Helyi hírek

2018.11.28. 21:25

Kerülje el, hogy az Országos Adhatóság (ANAF) megbírságolja az új pénztárgépek miatt, 100 lej előleggel! Online fiskális téli kampány!

Arra az esetre, ha nem szerelik fel időben az elektronikus naplóval rendelkező pénztárgépeket, léteznek megelőzési jogszabályok, ami azt jelenti, hogy a társaságok első alkalommal megszabadulhatnak a bírságtól.

Arra az esetre, ha nem szerelik fel időben az elektronikus naplóval rendelkező pénztárgépeket, léteznek megelőzési jogszabályok, ami azt jelenti, hogy a társaságok első alkalommal megszabadulhatnak a bírságtól.Amint azt tudják, a 701/2018-as kormányhatározattal bevezettek egy új szabálysértést, ami a megelőzési törvény tárgyát , nevezetesen a gazdasági szereplők fiskális elektronikus pénztárgépek használati kötelezettségére vonatkozó 1999/28. számú sürgősségi kormányrendelet 10. cikkelye, cc) pontja.

Amikor az adóhatóság felügyelői ellenőrizik, hogy a cégek megvették-e az elektronikus naplóval ellátott pénztárgépet, akkor figyelmeztetéseket adnak bizonyos feltételek mellett, mint:

- A vállalat nem rendelkezik elektronikus naplóval ellátott pénztárgéppel, de a piacon vannak ilyen eszközök és megrendelték azt egy hivatalos forgalmazótól: figyelmeztetnek és megállapítanak egy rövid határidőt a pénztárgép felszerelésére és adóügyi követelményeknek való megfelelésre;

Ebben a tekintetben FiscalOnline.ro ama gazdasági szereplők segítségére siet, akik még nem vásároltak az új szabályozásnak megfelelő pénztárgépet, az ONLINE FISKÁLIS TÉLI KAMPÁNY keretében, 2018. december 1. és 2019. február 28. között!

Rendeljen pénztárgépet a FiscalOnline.ro címen, és minimális 100 lejes előleggel, lefoglaltathatja magának a gépet, legkésőbb 2019. február 28-ig!

Az alábbi készülékekkel állunk rendelkezésükre készletünkből: Datecs, Daisy, Incotex, Custom, Tremol, stb.

Nagyon fontos megjegyezni, hogy a megelőző intézkedés csak azokra a cégekre vonatkozik, amelyek kicserélik régi pénztárgépeiket, és nem azokra, amelyek illegálisan működnek, vagyis, akiknek még nyomtatott naplóval rendelkező gépeik sincsenek.

További információért és kampány szabályzatáért várjuk Önt Nagyváradon, a Traian Mosoiu utca 6. szám alatt, telefonszám 0359.194.303 / 0744.166.694 és e-mail címét: comenzi@fiscalonline.ro vagy www.facebook.com/fiscalonline.ro

(Fizetett hirdetés: H 147137)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!