ERDON Helyi hírek

2018.10.28. 19:05

Óriási ijesztő bábu a Nagyváradi ERA Parkban. Jön a Halloween Karnevál!

A tökök, boszorkányok és szellemek egy nagyváradi bevásárlóközpontba törnek be október 31-én, szerdán. Minden gyermeket várnak a Halloween Karneválra az ERA Parkba, hogy szembeszálljanak a gonosz szellemekkel.

A tökök, boszorkányok és szellemek egy nagyváradi bevásárlóközpontba törnek be október 31-én, szerdán. Minden gyermeket várnak a Halloween Karneválra az ERA Parkba, hogy szembeszálljanak a gonosz szellemekkel.A küldetés nem lesz könnyű, hiszen a fő feladat feléleszteni Bohoho-t, az óriási ijesztő bábut, amit alapos odafigyeléssel és nagy hozzáértéssel kell felépíteni.

A kicsiket arra kérik, hogy öltözzenek be ijesztőbbnél ijesztőbb jelmezekbe, és töltsenek egy különleges estét Vampirina, Dovlecica, Vrăjitoarea Veselă és más szereplők társaságában.

Arcfestés, finom édességekkel töltött jumbo lufik, bowling fantom tekebábukkal, vagy egy szörny szendvics műhely – csak néhány az erre a napra előkészített tevékenységek közül.

Ezenkívül az érdeklődők vicces emlékkel térhetnek haza. A kupola alatt egy speciális Halloween dekorációt alakítunk ki, ahol instant felvételek készíthetők. A rendezvényre 16 és 19 óra között kerül sor, a belépés pedig mindenki számára ingyenes.

Szertettel várunk benneteket is. Bohohoo

(Hirdetés: H 127561)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!