ERDON Helyi hírek

2018.10.09. 18:35

Jogtalanul távolították el az állatkert éléről

„Megnyertem a pert másodfokon is, és még nem született arról döntés, hogy visszamegyek vagy visszamehetek-e az állatkertbe”, nyilatkozta szerkesztőségünknek Bimbó-Szuhai Tibor kedden.

„Megnyertem a pert másodfokon is, és még nem született arról döntés, hogy visszamegyek vagy visszamehetek-e az állatkertbe”, nyilatkozta szerkesztőségünknek Bimbó-Szuhai Tibor kedden.Jogerős döntés született a nagyváradi Fellebbviteli Bíróságon arról, hogy jogszerű a Törvényszék azon korábbi döntése, mellyel érvénytelenítette a Közterület-fenntartó Zrt. (ADP) vezérigazgatójának, Liviu Andricának azt a 2017. augusztus 17-i rendelkezését, mely arra vonatkozott, hogy magaviseleti okok miatt meg kell szüntetni az állatkert akkori ügyintézőjének, Bimbó-Szuhai Tibornak az egyéni munkaviszonyát.

Emellett a joghatóság azt is kimondta, hogy ki kell fizetni számára azon hónapok munkabérét, amióta felbontották a munkaszerződését, illetve az ADP a perköltségeket is meg kell térítse a számára.

„Elég nagyot hibázott”

Bimbó-Szuhai Tibor szerkesztőségünknek azt nyilatkozta: „megnyertem a pert másodfokon is, és még nem született arról döntés, hogy visszamegyek vagy visszamehetek-e az állatkertbe. Szerintem a dolgok normális menete az, hogy Liviu Andrica felhív engem, hogy megbeszéljük ezt a történetet, illetve elnézést kérjen, mert elég nagyot hibázott. Meglátjuk majd, hogy a vele való beszélgetésnek mi lesz a folytatása”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!