ERDON Helyi hírek

2018.10.19. 09:46

Gyermekek világa, vasárnap az ERA Parkban!

A júniusi napok már régen tovatűntek, de a nagyváradi ERA Park ismét gyermeknapot ünnepel!

A júniusi napok már régen tovatűntek, de a nagyváradi ERA Park ismét gyermeknapot ünnepel!Az Aradi úti bevásárlóközpont a Gyermekek világa elnevezésű minifesztiválnak ad majd helyet, ami a kicsiknek és szüleiknek szól, akiket meghívnak, hogy töltsenek egy csodás napot a családban!

A Gyermekek világa fesztivált az ERA kupolája alatt tartják meg, egész nap zajlanak majd az események, melyeknek keretében a gyerekek nem csak játszanak és szórakoznak majd, de hasznos dolgokat is tanulnak ugyanakkor!

Játékok és vetélkedők

A fesztivál 11 órakor kezdődik, amikor a vendégeket a Piroska és a farkas interaktív színházba invitálják. A jól ismert mese lenyűgöző előadássá alakul, izgalmas fordulatokkal, könnyekkel és mosolyokkal, de főként sok mókával, amiből még a legkisebbek is levonhatják a tanulságot.

Az érdeklődők 12 és 13 óra között egy csodálatos bűvész műhely részesei lehetnek, ahol a trükkök vidámsággal és lelkesedéssel töltik fel a jelen lévőket. Majd 13 és 16 óra között egy szórakoztató ügyességi versenyen vehetnek részt a gyermekek. A kupola alatt 5 interaktív játékot rendeznek be a szervezők, amin a kicsiknek végig kell menniük, hogy a végén különböző díjakat nyerjenek majd.

A legbátrabbak 16 és 20 óra között egy Hókuszpókusz játékbajnokságon vehetnek részt, melynek keretében 5 próbát kell kiállniuk, végül pedig a legjobbakat díjazzák. Vidámsággal teli hangulatban, a vetélkedő arra ösztönzi majd a kicsiket és szüleiket, hogy jobban kommunikáljanak a csapatban, így fejlesztve a koncentrálóképességet, gyorsaságot, figyelmet, bátorságot és főként a kis hősök önbizalmát.

Arcfestés és minigolf!

A vasárnapi nap egy különleges alkalma lesz a rózsaszínű szobrok megjelenése 15 és 16 óra között. Egy olyan előadásról van szó, ahol a gyermekek élet történeteket tanulhatnak a különleges jelmezekbe öltözött színészek által megjelenített élő képek segítségével. A különleges karakterek végig izgalomban tartják majd a kicsiket, de a felnőtteket is, különösen azokat, akik kedvelik a rendhagyó színművészetet.

Természetesen nem hiányzik majd az arcfestés és a modellező lufi show (16 és 19 óra között) sem, de a minigolf játék, a „királyok játéka” sem, 17 és 19 óra között.

A résztvevők kreativitását tesztelik majd 16 és 20 óra között, az Imagination Playground óriási építőjátékban, ami tulajdonképpen egy különböző felszerelésekből - mint csúszdák, hinták vagy mászóhelyek – álló játékrendszer. Bátorsággal és odaadással, a gyerekeket arra ösztönzik, hogy saját játékterüket felépítsék, amihez akár geometriai formákat is felhasználatlanak. Amellett, hogy vicces, az Imagination Playground célja a résztvevők mozgáskészségének, valamint kognitív, szociális, érzelmi és intellektuális képességeinek fejlesztése.

Ahogy láthatják tehát, a vasárnap rendkívül szórakoztatónak ígérkezik, a belépés pedig mindenki számára ingyenes.

A részvétel egyetlen feltétele a játékosság és a jókedv!

(Fizetett hirdetés H 121447)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!