ERDON Helyi hírek

2018.10.22. 11:34

A KiK és Kenvelo megnyitnak a Nagyváradi ERA Shopping Parkban!

A Kenvelo ruházati kiskereskedés és a német KiK divatáru diszkontáruház hamarosan két boltot nyitnak Nagyváradon az ERA Shopping Park bevásárlóközpontban, így a város legnagyobb kiskereskedelmi parkjának kihasználtsága eléri majd a 97%-ot.

A Kenvelo ruházati kiskereskedés és a német KiK divatáru diszkontáruház hamarosan két boltot nyitnak Nagyváradon az ERA Shopping Park bevásárlóközpontban, így a város legnagyobb kiskereskedelmi parkjának kihasználtsága eléri majd a 97%-ot.Az új KVL by Kenvelo, Lee Cooper és Time Out, multibrand típusú áruházat november végén nyitják meg 277 négyzetméteren, a nagyváradi komplexum kupolájának bejáratánál. A Kenvelo története a 80-as évekre nyúlik vissza, amikor Prágában létrejött a Kelet-Európában legerőteljesebben fejlődő divatmárka. A Montecristo Retail csoport részeként, ma az egyik legelismertebb márka, ami lépést tart a fiatal generáció dinamikájával és a divattal, az Urban Free Style utcai divatot népszerűsítve.

A német KiK márka, a legerőteljesebb öt márka egyike Csehországban és Magyarországon, nemrég tört be a román piacra és decemberben megnyitja áruházát Nagyváradon, az ERA Parkban. Az új létesítmény 850 négyzetméteren terül majd el, ezzel méretre a legnagyobb lesz az ország ezen részén. Egyébként a diszkont szegmensben, a KiK üzletek változatos árukészletet foglalnak magukba, a német minőségű, minden korosztálynak szóló, minden méretben kapható ruházati termékektől, egészen a lakás dekorációs termékekig, kiegészítőkig, játékokig, valamint papíráruig. Mint az alap textilipari termékek forgalmazója, az áruházlánc minőségi termékeket forgalmaz előnyös árakon.

A váradi bevásárlóközpontban nemrég megnyílt az Esența Plant, naturista termékeket forgalmazó bolt, 44 négyzetméteren. Itt több ezer bio és természetes árucikk kapható, beleértve a étrend kiegészítőket, természetes kozmetikumokat, élelmiszereket stb., melyek mindegyikét nagy gonddal válogatták ki. Ugyanakkor a 745 négyzetméteren berendezkedett Daniela Mobel a legújabb bútoráruház a Home Center területén. Hamarosan ugyanebben a szegmensben megnyílik a Duval Furniture is, ami 133 négyzetméteren kínál olyan bútorokat, melyek harmonikusan ötvözik a hagyományos fát a modern technikákkal.

Ezekkel az új áruházakkal, a Nagyváradi ERA Park eléri a 97%-os kihasználtságot, több mint 70 egységgel, amelyek mostanáig itt megnyíltak.

A Nagyváradi ERA Park a brit Argo Real Estate Opportunities Fund (AREOF) befektetési alap, Közép- és Délkelet-Európa egyik legnagyobb retail park és bevásárlóközpont tulajdonosa portfóliójának része. Összesen 64.000 négyzetméteres bérelt felületével a nagyváradi ERA Shopping Park a legnagyobb kiskereskedelmi park a városban, ami olyan neves áruházakat fog össze mint Carrefour, Brico-Depot, Altex, de Mobexpert, Lem s, Kalenda vagy Casa Rusu is.

Az utóbbi évben, a bevásárlóközpontban olyan ismert márkák is nyitottak üzleteket, mint az Animax, Soffi Planet, Silca, TXM, Steillman, Alexandria Librarii és KFC.

A bevásárlóközpont a város körgyűrűje mellett található, az Aradi út 62. szám alatt, nem messze a nagyváradi repülőtértől, és 2.000 parkolóhellyel rendelkezik.

(Fizetett hirdetés H124802)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!