ERDON Helyi hírek

2018.09.19. 13:44

Ötletek fürdőszobák kialakításához

A fürdőszoba az egyik szoba a házban, amelyre nagyon figyelni kell kialakításakor. Modern fürdőszobát akarunk, luxus dizájnnal ellátni, de funkcionális és kényelmes, kényeztető és nyugodt legyen. Hogyan lehet teljesíteni ezeket a feltételeket? A <a href="http://www.cermariner.ro/" target="_blank">Ceramiche Mariner </a>szakemberei olyan megoldásokkal, kreatív ötletekkel várják Önt, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek.

A fürdőszoba az egyik szoba a házban, amelyre nagyon figyelni kell kialakításakor. Modern fürdőszobát akarunk, luxus dizájnnal ellátni, de funkcionális és kényelmes, kényeztető és nyugodt legyen. Hogyan lehet teljesíteni ezeket a feltételeket? A Ceramiche Mariner szakemberei olyan megoldásokkal, kreatív ötletekkel várják Önt, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek. A csempe és a fajansz minden fürdőszobában meghatározó, függetlenül attól, hogy az új építési szakaszban vagy felújításra kerül-e oda. Amikor eljutsz a projekt e pontjára, nem mindig könnyű dönteni. Mit válasszon? Mi a legjobban illik a házba és a környezetembe? Hogyan tudok olyan fürdőszobát létrehozni, amilyet kívánnék? Mindezen kérdésekre a Ceramiche Mariner szakemberei a megfelelő választ adják. Egy 3D projekten keresztül bemutathatják Önnek egy egyedülálló, egyedülálló fürdőszobai modelljét, amelyet gyakorlatilag az első fázisban virtuálisan készítenek el, az Olaszországból származó legkiválóbb minőségi termékeket használva.

Mind a burkolólapok, mind a csempék esetében sok modell, típus és szín megtalálható a piacon. Mindig fontolja meg a különböző szempontokat, mielőtt kiválasztaná az egyiket: a ház stílusát, az rendelkezére álló teret, a fekvést, stb.

A fürdőszoba díszítéséhez olyan belső térre van szüksége, amely esztétikai és funkcionális. Függetlenül attól, hogy milyen stílust választott, legyen klasszikus, romantikus, rusztikus, modern vagy minimalista, a fürdőszobának végre kellemes megjelenésűnek kell lennie, és a pihenés és a kényelem érzését keltőnek.

A Ceramiche Mariner kiváló minőségű termékekkel és személyzettel dolgozik, foglalkozik a szakosodott piac valamennyi szegmensével, hogy segítséget nyújtson a vásárlóknak. "Termékpalettánk kerámia csempe, mozaik, és különleges elemek különböző méretű és színű megoldásokhoz, gyári áron. A teljes választék elérhető a bemutatóteremben, és ügyfeleink számára lehetővé teszi egyedi stílus és költségvetés megtervezését. "

És mivel a képek többet mondanak, mint a szavak, meghívjuk Önt, hogy fedezze fel a megoldások legkülönbözőbb formáit. Bármi legyen is a választása, biztosan megtalálja a Ceramiche Marinerben.

(Fizetett hirdetés - H: 915517)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!