ERDON Helyi hírek

2018.09.28. 14:53

Idényzárás az akvaparkban

Átáll őszi-téli nyitva tartásra a Nymphaea Aquapark. Október 1-től korlátozza tevékenységét, azaz csak a belső terekben fogad vendégeket.

Átáll őszi-téli nyitva tartásra a Nymphaea Aquapark. Október 1-től korlátozza tevékenységét, azaz csak a belső terekben fogad vendégeket. Ez utóbbiak összkapacitása 800 fő, míg a teljes 2100. A létesítményt működtető közterület-fenntartó javasolja, hogy különösen hétvégeken, ünnepnapokon és munkaszüneti napokon a jegyeket előre váltsák meg, online, a http://www.aquapark-nymphaea.ro/infopoint/achizitionare-bilete webhelyen. Ott legtöbb két hónapra előre lehet belépőt váltani, legkevesebb egy nappal a látogatás előtt. A benti részben öt medence van, két jakuzzi és négy nagy csúszda, valamint a gyerekek részére fenntartott továbbiak. Emellett van hatféle szauna, hideg vizes medence és relaxációs terület, a látogatók pihenhetnek a török fürdőben, plusz egy külön gőzkamra is van. Kérhető masszázs és igényben vehető a VIP lounge is. Itt található szolárium, medence, játszóhely gyermekeknek. A szaunák és a csúszdák csak hétvégén és ünnepnapokon működnek nonstop, a program megtalálható a http://aquapark-nymphaea.ro/infopoint/program-functionare lapon. Akik szeretnének eltölteni egy teljes napot a nagyváradi Nymphaea élményfürdőben 50 lejért tehetik ezt meg, de vannak más típusú jegyek is, 25–30 lejért.

Szeghalmi Örs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!