ERDON Helyi hírek

2018.08.03. 11:13

„Kettős mércét alkalmaz a PNL”

Simon Adrian szóvivő aláírásával közleményt bocsátott ki a Bihar Megyei Tanács.

Simon Adrian szóvivő aláírásával közleményt bocsátott ki a Bihar Megyei Tanács.Ebben jelzi: azt követően, hogy a liberálisok lejárató kampányt folytattak a civil szervezetek, és a projektjeik ellen, melyek a megyei önkormányzat szociális és közösségi (DCS), valamint Pályázatíró és Kezelő Igazgatóságának (DDIP) támogatásával valósulnak meg, és kérte ezen igazgatóságok vezetőinek lemondását, most több mint furcsa, és a moralitás kérdését feszegető, hogy a megyei PNL Facebook-oldalán van reklámozva Kispapmező (Pomezeu) projektje, melyet közösen ültet gyakorlatba egy ONG egy olyan helyi adminisztrációval, melynek élén Ioan Sora liberális polgármester áll, és mely projekt támogatást kapott a sokat kritizált DDIP-től.

A megyei tanács szerint ez azt bizonyítja, hogy a PNL kettős mércével mér, hiszen az általa hangoztatott állítólagos „közpénz-szivárgások” a párt részéről pozitív megítélésében részesülnek, amikor liberális vezetésű önkormányzatok részesülnek pályázati támogatásban, sőt reklámozva vannak a közösségi médiában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!