ERDON Helyi hírek

2018.08.31. 11:51

Elvitték a magyar zászlót

Megdöbbenve és felháborodással értesültünk, hogy csütörtök éjszaka a Bihar megyei RMDSZ Fekete Sas-palotabeli székházának bejáratát díszítő zászlók egyikét, a magyar lobogót, ismeretlen tettesek eltávolították, kitörték a tartórúdjából.

Megdöbbenve és felháborodással értesültünk, hogy csütörtök éjszaka a Bihar megyei RMDSZ Fekete Sas-palotabeli székházának bejáratát díszítő zászlók egyikét, a magyar lobogót, ismeretlen tettesek eltávolították, kitörték a tartórúdjából.Az akció után, melynek nyomai – egy a helyszínen hátrahagyott szék, melyet vélhetően felhasználtak a tettesek – láthatóak voltak az éjszaka folyamán, a zászlót a bejárat közelében hagyták az elkövetők, amint azt a mellékelt fotó is igazolja. Reggelre azonban a zászlónak nyoma veszett. A történtekről a Bihar megyei RMDSZ értesítette az illetékes hatóságokat, gyors és hatékony kivizsgálást kérve.

A Bihar megyei RMDSZ Sajtóirodája

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!