ERDON Helyi hírek

2018.07.12. 14:25

A megfelelő kulcs az ERA Parkban: megnyílt a Silca!

Az ERA kereskedelmi központ újra színesítette kínálatát. A Silca szigetecske az egyik legnagyobb márkanév a világon, ami a professzionális kulcsgyártást illeti és nemrégiben megnyitotta üzletét a Carrefour környékén.

Az ERA kereskedelmi központ újra színesítette kínálatát. A Silca szigetecske az egyik legnagyobb márkanév a világon, ami a professzionális kulcsgyártást illeti és nemrégiben megnyitotta üzletét a Carrefour környékén.Szükséged van több kulcsra a gyerekek számára, vagy arra, hogy másolatokat készítsenek az értékmegőrződ kulcsáról, esetleg elromlott az autód chipes kulcsa? Nézz be a Silcaba. Kulcsok autókhoz, színes kulcsok, művészi kulcsok, vagy akár ujjlenyomatos kulcsok, személyre szabottan is, akár a cég címével, nevével, vagy kedvenc kutyád fotójával, esetleg a város panorámaképével, de kiegészítők is megtalálhatóak az ERA Parkban lévő szigetecskén.

Silca nyers kulcsok a legnagyobb, legkomplexebb kulcskínálat részei, több mint 60.000 különféle kulcsot foglalnak magukba, bármilyen felhasználásra, postaládához, de akár repülőgéphez is! A kínálat folyamatosan bővül. Mindennap új kulcsokat adunk a katalógushoz.

Az ERA parkban lévő új helyszín biztosítja, hogy könnyen és precízen lehessen másolni bármilyen nyers kulcsból. ,,A cél szoftverek és a netes platformok garantálják a Silca ügyfeleinek, hogy hozzáférjenek a legnagyobb kulcsadatbázishoz és az exkluzív online szolgáltatásokhoz”, mondták az üzlet képviselői.

Gyere és győződj meg róla!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!