ERDON Helyi hírek

2018.03.02. 07:15

Egy termékcsalád az erős, ellenálló és egészséges hajért!

A degradált haj története klasszikus, és biztos vagyok benne, hogy a legtöbben ismeritek ezt a jelenséget. Minden nő erős, ellenálló és egészséges hajat szeretne.

A degradált haj története klasszikus, és biztos vagyok benne, hogy a legtöbben ismeritek ezt a jelenséget. Minden nő erős, ellenálló és egészséges hajat szeretne. Az olyan külső tényezők azonban, mint a napsugarak, a fagy, a hőkezelések, a tengervíz, idővel sérült hajat eredményeznek. Törékeny lesz, elveszti rugalmasságát és fényét, száraz, töredezett lesz.

Az egyik termék, amit ajánlunk a haj ápolására és karbantartására, az Anian folyékony keratin egy komplex megoldást jelent, hiszen a haj szerkezetével azonos összetevőket tartalmaz, és annál jobban hat, minél sérültebb a haj. Az egészséges haj 80-90% keratint tartalmaz. A keratin egy rostos fehérje, ami természetes módon megtalálható a hajban. A folyékony keratin szerepe az, hogy a termikus vagy fizikai tényezők által a hajszálban okozott keratinhiányt pótolja. A keratin mélyen behatol a hajszálba, megjavítja annak szerkezetét, erősíti, fényessé teszi és térfogatot kölcsönöz neki. A keratint tartalmazó hajápolási termékek pótolják a haj által elvesztett anyagot. Számos ilyen termék létezik: folyékony keratin, sampon, balzsam és pakolás.

A keratin tartalmú termékek alkalmazása után ajánlott a hajszárítóval megszárítani a hajat a keratin aktiválásához. Ebben az esetben a hajszárítás jótékony hatású.

Egy másik termék, amit sérült hajra ajánlunk a Salon Hits argán, lenmag és Cyperus olajjal. Az argán olaj, más néven folyékony arany, egy szépség elixír, egyedi kozmetikai és bőrgyógyászati hatásainak, tápértékének, regeneráló, és védő hatásának köszönhetően. Ez az olaj regenerálja és hidratálja a fejbőrt és a hajat, csökkenti a hajhullást, selymessé varázsolja a hajat. Az argán olaj védi a hajat az UV sugárzástól és a szennyezésektől. Tartalmaz E-vitamint, ami rendkívül hasznos a haj helyreállítására, valamint telítetlen omega-3 és omega-9 zsírsavakat, amik javítják a haj regeneráló képességét.

A Cyperus olaj, Kleopátra királynő szépségtitka, puhává, fényesé, sűrűvé varázsolja a hajat és könnyen fésülhetővé teszi azt. Hasznos a haj hidratáltsági szintjének kiegyensúlyozására.

A Salon Hits termékcsalád az alábbi termékekből áll: sampon, kondicionáló, pakolás, elixír kezelés argán olajjal és teljes kozmetikai kezelés 11 valódi jótéteménnyel a haj számára.

Simona Tucu

(Fizetett hirdetés – H980312)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!