ERDON Helyi hírek

2018.01.26. 07:51

Tökéletes esküvőt szeretnél? Gyere el az ERA Parkban szervezett MOJO Wedding Expóra és nyerhetsz az új lakásodba egy szuper bútort!

Új év, új tervek! Az ERA Parkban rövidesen egy esküvői vásár nyílik, ahol a jövő menyasszonyai és vőlegényei, a koszorúslányok, az örömapák és örömanyák mindent megtalálhatnak, amire a nagy napon szükségük lehet.

Új év, új tervek! Az ERA Parkban rövidesen egy esküvői vásár nyílik, ahol a jövő menyasszonyai és vőlegényei, a koszorúslányok, az örömapák és örömanyák mindent megtalálhatnak, amire a nagy napon szükségük lehet.A MOJO Wedding Expó első alkalmára január 26–28. között kerül sor a bevásárlóközpont kupolája alatt. "Miért MOJO? MOJO azt jelenti, hogy jól érzed magad a bőrödben és örülsz az életnek. Jelent varázslatot, színeket, érzelmeket, boldogságot és legfőképpen stílust. Ugyanúgy, ahogyan annak a napnak kell lennie, mely a legfontosabb az életedben, egyszóval. Ezt hozzuk el a váradiaknak", mondják a szervezők.

A jövő jegyespárjai egy helyen megtalálhatnak mindent: elegáns és formabontó dekorációkat, az esküvő harmonikus kiegészítőt, nem utolsó sorban a szakma legkiválóbb hozzáértőit. Szombaton és vasárnap a színpadon láthatóak lesznek: Magic Band, Espressione kvartett, West Band, de lesznek fodrászati és sminkes workshop-ok, táncbemutatók. Nem tudtad még eldönteni, milyen szolgáltatásokat is szeretnél a tökéletes lakodalomhoz? A legjobb szakértők várnak ajánlatokkal, tanácsokkal, árengedményekkel.

Az érdeklődők egy tombolán is részt vehetnek, ahol az ERA-ban beváltható vásárlási utalványokat nyerhetnek, de a fődíjra is esélyük van, ami egy MOBEXPERT által felajánlott hálószobabútor, amivel be lehet rendezni az új lakást.

A három nap meglepetésekkel telinek ígérkezik. Pénteken, január 26-án 12 és 21 óra között lesz program, szombaton 11 és 21 óra között, vasárnap 11 és 20 óra között.

A belépés mindenkinek ingyenes, szeretettel várnak minden érdeklődőt.

Mert egy igazi otthon egy felejthetetlen esküvővel kezdődik!

(Fizetett hirdetés: H 956396)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!