ERDON Helyi hírek

2018.01.31. 18:37

Katolikus Bál: könyveket várnak

Február 3-án, szombaton 19 órától szervezik meg a VI. Katolikus Jótékonysági Bált.

Február 3-án, szombaton 19 órától szervezik meg a VI. Katolikus Jótékonysági Bált.Helyszín az impozánsan, korhű szellemben felújított Queen Mary étterem (volt Transilvania étterem a Bémer téren). A kiváló hangulatot garantálja a Kiss Music Band, meglepetés fellépőkkel.

Gyűjtés

Az egyik szervező, Kiss Lívia a rendezvénnyel kapcsolatban arról tájékoztatta a Bihari Naplót: valamennyi jegy elkelt, az ünnepséget pedig megtiszteli jelenlétével dr. Kádár Zoltán, a magyarországi Nemzetpolitikai Államtitkárság kabinetfőnöke és Böjte Csaba ferences testvér, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány vezetője is. Az idén a Szent Angéla-ház javára, a Szent László Római Katolikus Teológiai Líceum osztálytermeinek felújítására és a Barátok temploma renoválására gyűjtenek. Ugyanakkor kortárs magyar és külföldi írók, költők könyveit is várják, ezeket el lehet vinni a bálba, vagy később az iskolába. (Például: Parti-Nagy Lajos – Molière-átirat, Závada Pál – Jadviga párnája, Nádas Péter – Az élet sója, Grecsó Krisztián – Jelmezbál, Bodor Ádám – Sinistra körzet, Harry Potter 1–2. kötet stb.).

Ciucur Losonczi Antonius

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!