ERDON Helyi hírek

2018.01.18. 13:56

Előzetesben az erőszakoló

Szerdán tartóztatta le a rendőrség azt a férfit, aki hétfő délután megerőszakolt és kirabolt egy idős hölgyet Nagyváradon.

Szerdán tartóztatta le a rendőrség azt a férfit, aki hétfő délután megerőszakolt és kirabolt egy idős hölgyet Nagyváradon.A férfit 24 órás előzetes letartóztatásba helyezték erőszak és minősített lopás miatt. A férfi 46 éves, körösgyéresi lakos.

A férfi hétfő délután, január 15-én 13-15 óra között ment be engedély nélkül az idős hölgy házába. Sajtóinformációk szerint ők ketten már ismerték egymást, mivel néhány éve a férfi a 70 éves nőnél dolgozott. Hétfő délután összefutottak, majd a férfi egy pohár vizet kért, majd amikor a nő bement a házba, a férfi utána ment, ahol fizikailag bántalmazta, nemi aktusra kényszerítette, majd kirabolta. A férfi elvitt magával 450 lejt és egy mobiltelefont, a nő 5-6 nap orvosi kezelésre szorul sérülései miatt.

A 46 éves férfit kevesebb, mint 24 órán belül azonosították, de csak szerdán tartóztatták le, Nagyváradon fogták el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!