ERDON Helyi hírek

2017.12.21. 17:12

Előzetesben a halálos baleset okozója

Előzetes letartóztatásba helyezték azt a 32 éves élesdi férfit, aki a kedd esti, alsólugasi halálos balesetet okozta.

Előzetes letartóztatásba helyezték azt a 32 éves élesdi férfit, aki a kedd esti, alsólugasi halálos balesetet okozta.A férfi ellen eljárás indult gondatlanságból elkövetett emberölés és gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt. A 24 órás előzetes letartóztatásról szóló döntést szerdán hozták meg.

Az alkoholszintmérés során kiderült, hogy a férfi nem volt ittas a baleset idején, amit az okozott, hogy nagy sebességgel hajtott, egy veszélyes kanyarban nem tartotta saját sávján az autóját, az ellenkező sávba került, így történt meg az első ütközés egy szemből érkező személyautóval. A második autó az út szélére borult, eközben frontálisan ütközött egy harmadik személyautóval. A harmadik személyautó sofőrje és mellette ülő felesége meghalt, három gyermekük is az autóban ült, ők kórházban vannak. További sérültjei is vannak a balesetnek, néhányan azonban elutasították a kórházba szállítást. Az ügyben további vizsgálat folyik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!