ERDON Helyi hírek

2017.12.11. 09:34

Az Athena ékszerbolt Ilex Gold Jewelleryre változik

Az Athena ékszerbolt története 1994-ben kezdődött, akkor amikor Nagyváradon még alig kezdett formát ölteni az ékszerek lenyűgöző világa.

Az Athena ékszerbolt története 1994-ben kezdődött, akkor amikor Nagyváradon még alig kezdett formát ölteni az ékszerek lenyűgöző világa. Több mint két évtizede folytattuk az innovációt, hogy minél több újdonsággal szolgáljuk Önöknek, de mindezen idő alatt a mi küldetésünk ugyanaz maradt: kifogástalan minőségű teremékeket nyújtani valóban versenyképes árakon.

[embed]]

Az Athena Ékszerbolt nemrég Ilex Gold lett, ez egy olyan átalakulás, ami megjelöli újjászületésünk módját, hogy egy új fejezetet nyitottunk az ékszerek világában.

Ugyanaz az elegáns és őszinte hozzáállás jellemez minket, azonban egy enyhén frissebb, aktuálisabb stílust teszünk magunkévá.

Termékeink palettája mindig kiegyensúlyozott volt, magában foglalta az egyedi formatervezésű exkluzív ékszereket, és a klasszikus, időtálló darabokat is.

[embed]]

Az eljegyzési gyűrűktől és karikagyűrűktől, a nyakékekig vagy karkötőkig, a legfontosabb kritériumok a minőség és a részletekre kiterjedő figyelem.

Mivel még közelebb akarunk kerülni ügyfeleinkhez, folyamatosan befektetünk egy online közösség fejlesztésébe, ami már látható honlapunkon (www.ilexgold.com), illetve blogunkon (http://shop.ilexgold.com/ro/blog.html), a Facebookon és az Instagramon.

Itt időszakosan információkat közlünk a legutóbbi trendekről, a legkedveltebb termékekről, de a drágaköveket és féldrágaköveket tartalmazó ékszerek viselésének alapszabályairól is.

[embed]]

Ugyanakkor áruházaink dizájnja modern hangsúlyokkal, egy új logóval és egy felfrissített színpalettával gazdagodott.

Meghívjuk Önöket, fedezzék fel mindezeket az újdonságokat áruházainkban, de új online áruházunkban is, a www.ilexgold.ro címen, amit nemzetközi szinten is kiterjesztünk.

(Fizetett hirdetés: H 936951)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!