ERDON Helyi hírek

2017.12.15. 11:20

A kis FiFi, az ő barátai és Télapó nagyszerű előadást tartanak a nagyváradi ERA Parkban

A hétvége ismét varázslatos és szórakoztató lesz a nagyváradi ERA Parkban. December 17-én, vasárnap, a gyerekeket, de nem csak őket, meghívják egy szuper találkozásra Télapóval és a kis Fifivel, egy izgalmas és szórakoztató mese keretében.

A hétvége ismét varázslatos és szórakoztató lesz a nagyváradi ERA Parkban. December 17-én, vasárnap, a gyerekeket, de nem csak őket, meghívják egy szuper találkozásra Télapóval és a kis Fifivel, egy izgalmas és szórakoztató mese keretében.Egy interaktív színházi előadásról van szó, számos zenei betéttel, minden korosztály számára. Karácsony estéje veszélybe kerül, hiszen minden levél elveszett, sőt Télapó manója is valószínűleg eltévedt. A kis Fifi felszólítja barátait, hogy tartsanak vele a Télapó és FiFi barátai előadás során.

„Együtt megmenthetjük a karácsonyt! FiFi Bu-Bu kabalái, Motoraș és Olaf már bejelentkeztek” adja hírül barátainak.

A show fénypontja maga Télapó lesz, aki a manójával együtt érkezik meg, és az ünnepek szelleme áthatja majd minden néző lelkét.

A Télapó és FiFi barátai 18 órakor kezdődik az ERA Park kupolája alatt, a belépés pedig mindenki számára ingyenes!

Annak érdekében, hogy a nagyszülők is élvezhessék az előadást, a szervezők elegendő számú széket helyeznek el a nézőtéren.

Gyere te is FiFi és barátainak társaságába! Megtalálsz minket az ERA Parkban!

(Fizetett hirdetés - H: 938275)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!