ERDON Helyi hírek

2017.12.21. 17:34

A Iosia.ro közli, hogy elindította új lakóegyüttesének projektjét, az Oneştilor utcán, Őssiben, a Kaufland háta mögött!

A Tibea Imob fejlesztőcég éppen Őssiben kezdte el egy új, átfogó ingatlanprojekt megvalósítását! Az új lakóegyüttes a Kaufland háta mögött helyezkedik el.

A Tibea Imob fejlesztőcég éppen Őssiben kezdte el egy új, átfogó ingatlanprojekt megvalósítását! Az új lakóegyüttes a Kaufland háta mögött helyezkedik el.Az új kereskedelmi terület urbanisztikai tervével – amihez hozzátartozik a Kaufland áruház és a Prima Shops Bevásárlóközpont – összhangban, az Oneştilor utcai lakóegyüttes elhelyezkedése a legjobb a megközelíthetőség és a többi létesítmény közelsége miatt, hiszen a zóna más lakóegyütteseivel szemben található.

Az Oneştilor utcai lakóegyüttes építését, a szintén Őssiben, a Lăpuşului utcában található lakóegyüttes teljes értékesítése után indították el, ahol több száz, nagyváradiaknak sikeresen átadott lakás épült. „Több száz lakást építettünk ügyfeleink számára, akik most egy olyan hely birtokában vannak, amit otthonnak nevezhetnek. Támogattuk a fiatal családokat, gyermek játszóhelyeket, sportpályákat építettünk a számukra, segítő kezet nyújtottunk az időseknek bizonyos facilitások létrehozásával, amikkel könnyebbé tettük az életüket. Jövőbeni terveink nem állnak meg itt, nagy távlatokban gondolkozunk és folyamatosan frissítjük ismereteinket annak érdekében, hogy az új lakások különlegesek, értékesek és trendiek legyenek, biztosítva a dinamikus életvitelt és jólét érzését” – nyilatkozta az őssi lakóegyüttes értékesítési igazgatója.

Az Őssi Oneştilor projekt rendkívül különleges úgy műépítészeti, mind funkcionális szempontból. Az új projekttel szem előtt tartják a modern család szükségletei diktálta szabványokat. Valószínűleg az Őssi Oneştilor utcai az első olyan projekt Nagyváradon, amiben pontosan betartják a térszerkezetek összeállítását a modern család életstílusának megfelelően. A dizájnereink által 3D-ben megtervezett homlokzat képei, amiket itt bemutatunk, maguktól beszélnek!

„Az 1, 2 vagy 3 szobás lakások helyiségeinek megtervezésével a legaktuálisabb rendszereket és irányzatokat követtük, amelyeket az ember mint társadalmi entitás szükségszerűnek érez. A tágas terekből indultunk ki. Az általunk épített lakások minden egyes része olyan életvitelt tesz lehetővé, amiben a lakók szabadon lélegezhetnek. Folyamatosan tanulmányoztuk, miként vélekedik arról egy család, hogyan töltse el értékes otthoni idejét, milyen funkciókat és milyen formában kell beépíteni egy helyiségbe, hogy az minőséget adjon az életnek. A tágas erkélyek a családi étkezések, vagy baráti találkozók helyszínéül szolgálhatnak, ezek jelen pillanatban egyediek funkcionalitásuk és méretük szempontjából, az Őssi Oneştilor lakóegyüttesben. A hálószobák tervezésénél figyelembe vettük a modern bútorok méreteit és lehetővé tettük a könnyű átjárást, a tágas és funkcionális konyhák megfelelő helyszínt biztosítanak ügyfeleink gasztronómiai szenvedélyének kiélésére, a nagy fürdőszobák további nyilvánvaló példái és erősségei építészetünknek” – mondta az Őssi Oneştilor projekt koordinátora.

A tervezők merész belsőépítészeti projekteket alkottak, amik jól példázzák funkcionalitással kapcsolatos perspektíváinkat egy modern és aktuális kontextusban.

Elhelyezkedése az Őssi KAUFLAND mellett és a PRIMA SHOPS kereskedelmi komplexum háta mögött, egy csendes, de mégis központi zónában, nagy zöld területekkel, és az udvaron, valamint az alagsorban rendelkezésre álló parkolóhelyekkel, ezenkívül a kényelmes távolság a forgalomtól és az utca zajától, mind-mind egy szép, csendes és biztonságos otthon garanciái, a kényelem és a hosszú távú befektetés szempontjából egyaránt.

További részletek és információk a www.iosia.ro honlapon.

(Fizetett hirdetés: H 930495)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!