ERDON Helyi hírek

2017.11.20. 11:15

Vállalkozóknak szerveztek bált

Szombaton este a Lotus Center rendezvénytermében szervezték meg a Magyar Vállalkozók Bálját. Fergeteges hangulat uralkodott, a meghívott sztárvendég Solti Ádám énekes, színész volt.

Szombaton este a Lotus Center rendezvénytermében szervezték meg a Magyar Vállalkozók Bálját. Fergeteges hangulat uralkodott, a meghívott sztárvendég Solti Ádám énekes, színész volt.

Remek, fergeteges hangulatú bált szerveztek (főleg) magyar vállalkozók számára Kócza Erika, Pető Dalma és Tank-Szigeti Ildikó. Az volt az eredeti szándékuk, hogy a hagyományteremtő szándékkal életre hívott összejövetel megteremtse a lehetőséget egy, a polgárosodó Nagyvárad idejében zajló bálok hangulatának felelevenítéséhez, és ez a céljuk teljes mértékben sikerült is. Nem is történhetett másképp, hiszen minden adott volt ehhez: elsősorban a magyar vállalkozók és kedves családjaik, közismert közéleti személyiségek, jó zene, finom ételek és italok, kulináris ínyencségek. Nem mellékesen pedig, nem csupán a szórakozásra helyeződött a hangsúly, hiszen jótékonysági jelleget is öltött a rendezvény: a Szacsvay Imre általános Iskola bentlakásának dotálására gyűjtöttek.

Az esemény rangját növelte, hogy fővédnökként megtisztelte jelenlétével Solti Ferenc, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara kis- és középvállalkozók kollégiuma egészségügyi bizottságának az elnöke, aki rövid felszólalásában külön kiemelte azt, hogy milyen egyedülálló kezdeményezés a Bihar Megyei Magyar Vállalkozónők Egyesülete.

Meglepetés vendég

A meglepetés vendég pedig nem más, mint Solti Ádám énekes- színész volt, akit nem csupán az X-Faktor tehetségkutató versenyből, vagy a Barátok közt című népszerű sorozatból tudhatunk, hiszen például a Madách Színház Szerelmes Shakespeare című darabjában is szerepel, amellett, hogy rendszeresen koncertezik az együttesével. Most egy vegyes összeállításával készült: nem csak saját szerzeményeket (Hölgy választ) énekel, hanem többek közt Justin Timberlake (Can t Stop The Feeling), Maroon 5 (Moves Like Jagger), Rag n Bone Man (Human) és Imagine Dragons (Radiactive) számokat is énekelt. Szimpatikus, közvetlen előadóművészt ismerhettünk meg a személyében.

Az est további részében a Vegas Band gondoskodott a zenei háttérről, a műsorvezető Csepei Róbert színművész volt, és egy ízletes torta is fel lett szolgálva.

Ciucur Losonczi Antonius

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!