ERDON Helyi hírek

2017.11.13. 14:39

Optione boltok – a romániai Gucci rajongók Mekkája

A Gucci rajongóknak egy új Mekkája van, éppen Nagyváradon.

A Gucci rajongóknak egy új Mekkája van, éppen Nagyváradon. Az Optione optikai üzletekben, a sétálóutcában (Madách Imre utca 3-5. szám és Republicii 10. szám), a Gucci keretek és napszemüvegek legszélesebb skáláját találják meg Romániában. Több mint 500 Gucci darabot kínálnak most az Optione boltokban.

A Gucci Nagyváradon, pont mint Milánóban

„Ami ebben az órában Milánóban, az Egyesült Államokban vagy bárhol a világon elérhető, most Nagyváradon is megkapható. Az Optione Gucci kollekciói naprakészek: 2017 tavasz-nyár, ősz-tél és 2018 tavasz-nyár. A termékeket előre meg lehet rendelni. Jelenleg több mint 500 darab látható Nagyváradon, az Optione-ban, mondja Vlad Gordan, a Gucci márka Romániai PR szakembere.

Az Optione péntek este ünnepelte nagyváradi fennállásának tizedik évfordulóját. Az időpont egybeesik a legmagasabb Gucci partneri státusszal Romániában, ami szemészeti termékeket (eyewear – eng.) illeti. Ebből az alkalomból, Oana Bungău - optometrista, és vállalkozó, az Optione tíz éven át tartó folyamatos fejlődéséről beszélt. Az Optione két helyen található meg Nagyvárad sétálóutcájában, a Republicii utcában. Oana Bungău boldog a Körös-parti városban, bízik a város fejlődésében, az egyre jobb kilátásokban és életminőségben a váradiak számára. „Nagyvárad egy tiszta város. Én sokat utaztam már, és elmondhatom, hogy Nagyvárad az egyik legtisztább város Európában, segítőkész emberekkel”, nyilatkozta bizakodóan Oana. Az általa létrehozott esemény az első ilyen jellegű Romániában, és Nagyváradon zajlik.

Optione élő kirakat, király pitonnal

A Gucci életteli szimbolikus elemmel érzékelteti jelenlétét az Optione-ban, amely különleges módon emeli ki a kirakatot, „living window” megvalósításával. A Guccifer király pitonról van szó, ami egy viváriumban él, és amit az Optione hozatott, a Gucci márkával való partnerkapcsolatának szimbolizálására. A király piton – a királyság szimbóluma, egyike a három Gucci szimbólumnak, a tigris – a királyi másik szimbóluma, és a méh - a nemesség szimbóluma mellett.

Azoknak, akik felismerik, szeretik és magukra találnak az exkluzív stílusban

A király piton, a Gucci Garden kollekciót képviseli, aminek darabjai kipróbálhatók és megvásárolhatók az Option üzletekben. „Ez az egyik legexkluzívabb kollekció. Egyébként a Gucci világszinten innovatív márka, a fashion kiegészítők területén. Az emberek jólétéért dolgozunk. A szemüveg már nem csak orvosi eszköz, de meghatározó eleme is viselője megjelenésének. A Gucci azoknak a márkája, akik felismerik, szeretik és magukra találnak az exkluzív stílusban, biztosít a Gucci szakértő, Vlad Gordan. Egy műszaki információval is szolgál: a Gucci szemüvegek Carl Zeiss vagy Barberini üveglencsékkel is kaphatók.

Egy különleges dizájn: Pearl Eyes

A Pearl Eyes - a legújabb Gucci koncepció a keretek és a napszemüvegek tekintetében - tenyésztett gyöngyökkel díszített keretek most már felpróbálhatók és megvásárolhatók az Optione-ban.

A Guccit olyan hírességek képviselik világszerte, mint Beyonce, Rihanna, Lady Gaga vagy Salma Hayek. És most már a váradiak is ugyanazokat a kiegészítőket viselhetik, mint ezek a dívák, az Optione - a legfontosabb Gucci eyewear partner Romániában - jóvoltából.

(Fizetett hirdetés - H918821)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!