ERDON Helyi hírek

2017.11.30. 15:40

Nyiss ajtót, keresztény! Rendkívüli kolinda koncert Ștefan Hrușcă előadásában a nagyváradi ERA Parkban

Az ERA Park egy különleges, kolindákból álló koncerttel idézi meg a téli ünnepek varázsát, amit Ștefan Hrușcă előadóművész fog tartani.

Az ERA Park egy különleges, kolindákból álló koncerttel idézi meg a téli ünnepek varázsát, amit Ștefan Hrușcă előadóművész fog tartani.A sokak által szeretett „karácsonyi hírnök” december 7-én, csütörtökön érkezik Nagyváradra.

Az eseményre 19 órai kezdettel kerül sor a kereskedelmi központ kupolája alatt, és, ahogy azt már nagyváradi rajongói megszokhatták, a művész ezúttal is emlékezetes koncertet ígér a számukra.

„Deschide ușa, creștine!”, „Afară ninge liniștit”, „O, ce veste minunată”, „Aseară pe-nserate” - csak pár azok közül a hagyományos kolindák közül, amelyeket Ștefan Hrușcă elő fog adni Nagyváradon.

Annak ellenére, hogy közel 27 éve Kanadában él, Ștefan Hrușcă egyike a legkedveltebb előadóművészeknek Romániában, népszerűsége pedig csak nő az év végének a közeledtével, amikor a kolindák révén megidézi az ünnep hangulatát.

Annak érdekében, hogy minél jobban lehessen látni az ERA Parkbeli koncertet, a szervezők egy nagyméretű kivetítőt is fel fognak szerelni.

Az eddig alkalmakhoz hasonlóan a belépés természetesen ezúttal is ingyenes lesz mindenki számára.

Készüljenek tehát, hogy velünk legyenek a román kolindák varázslatos estéjén! Mindenkit szeretettel várunk!

(Hirdetés - H: 932339)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!