ERDON Helyi hírek

2017.11.11. 18:25

Keresik a brutális gyilkosság gyanúsítottját, az áldozatot eltemették

Ma délután tette közzé a Bihar Megyei Rendőr-felügyelésg a Nagyváradon történt gyilkosság gyanúsítottjának nevét és fényképét, a lakosság segítségét kérik.

Ma délután tette közzé a Bihar Megyei Rendőr-felügyelésg a Nagyváradon történt gyilkosság gyanúsítottjának nevét és fényképét, a lakosság segítségét kérik.

A gyanúsított egy 27 éves, nagyváradi lakos, név szerint Sorin Ioan Rogia, a gyilkosság éjszakáján eltűnt hazulról. A rendőrség kéri, hogy aki felismeri, vagy látja valahol, illetve bármilyen információval tud szolgálni, az hívja az 112-es segélyhívó számot, vagy a rendőrséget. A rendőrség továbbá figyelmezteti a lakosságot, hogy a gyanúsított akár veszélyes is lehet, a gyilkosság elkövetésének brutális módjára való tekintettel. Bizonyos információk szerint a gyanúsított Raul Mihai Rogia sebész fia, a sebész a Megyei Kórházban dolgozik.

Mint arról már beszámoltunk, egy holttestet találtak Nagyváradon, csütörtök reggel fél 9 körül, egy Pece-part melletti parkban, mindössze zokniban és alsóneműben, összevert fejjel. A rendőrség helyszíni nyomozása során kiderül, hogy az áldozatot nem ott ölték meg, ahol megtalálták, a tettes hurcolhatta a tömbház melletti zöldövezetbe, majd száraz levelekkel takarta be.

Az áldozatról

Az áldozat egy 27 éves, fiatalember, név szerint Radu Cătălin Bogdan. A fiatalembert szombaton temették el Nagyváradon, a városi a temetőben. A szertartáson körülbelül 150 személy vett részt, rokonok és barátok. Bizonyos információk szerint a gyanúsított és az áldozat ugyanabba az iskolába jártak, majd nem tartották a kapcsolatot, de körülbelül hat hónapja újra barátkozni kezdtek. Arról, hogy min veszhettek össze, vagy, hogy mi vezethetett a brutális gyilkossághoz, nincs információ.

Az áldozatot mindenki dícsérte, figyelmes, szorgalmas személyként ítélték meg, aki nagyon szerette az embereket és az állatokat. A Traian Vuia Szakkollégiumban végzett, majd gyógyszertári asszisztensnek tanult egy főiskolán. Később önkénteskedett a városi kórházban, és ezen a nyáron felvételt nyert, mint gyógyszerészeti asszisztens a Megyei Kórház gyógyszertárába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!