ERDON Helyi hírek

2017.11.21. 12:45

Hasznos tudnivalók a szelektív hulladéktározó használatáról

Olvasóink kérdezték, hogy azok, akik igénybe vennék a nagyváradi Thurzó Sándor utcán most megnyílt szelektív hulladéktározó szolgáltatásait, miképpen igazolják azt, hogy ki van fizetve a szemételszállítási díjuk, ugyanis a tárolót üzemeltető RER Ecologic Sercvice ehhez, és váradi lakcímhez köti a tároló használatát.

Olvasóink kérdezték, hogy azok, akik igénybe vennék a nagyváradi Thurzó Sándor utcán most megnyílt szelektív hulladéktározó szolgáltatásait, miképpen igazolják azt, hogy ki van fizetve a szemételszállítási díjuk, ugyanis a tárolót üzemeltető RER Ecologic Sercvice ehhez, és váradi lakcímhez köti a tároló használatát.Pálhegyi Zoltán, a RER igazgatója erre vonatkozó kérdésünkre elmondta: azok, akik a szelektív tározóba akarják vinni hulladékaikat, mindenképpen vigyék magukkal a személyi igazolványukat, mert ebből derül ki az, hogy váradi illetőségűek. Ha a polgár magánházban lakik, akkor vinnie kell magával egy másolatot a legutóbbi elismervényről, hogy kifizette a RER-es számláját, ha pedig tömbházban lakik, akkor meg kell mondja, hogy melyik lakótársuláshoz tartozik, és a RER helyszínen lévő munkatársa ellenőrzi azt, hogy az illető lakószövetség kifizette-e a szemételszállítást, vagy sem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!