ERDON Helyi hírek

2017.11.17. 11:08

Állásbörze volt Váradon

November 16-án ismét állásbörzét szerveztek Nagyváradon, ezúttal a Trade Centerben. Az alkalmon töb mint 30 cég vett részt.

November 16-án ismét állásbörzét szerveztek Nagyváradon, ezúttal a Trade Centerben. Az alkalmon töb mint 30 cég vett részt.A délelőtti órákban ottjártunkkor nagy nyüzsgés jellemezte a börzét, a színes standok számtalan figyelmességekkel vonzották be az állás után érdeklődőket: a hagyományos írószer, édesség kínálat mellett voltak, akik az elmúlt időszakban népszerű fidget spinner-rel próbáltak csalogatni, de látványos stand volt a Kuka elnevezésű céggé is, amely egy működő robotkart állított ki, emellett volt játék sarok, ahol videojátékot játszhattak az érdeklődők.

Külön érdekesség volt az, hogy a résztvevők tombolasorsoláson vehettek részt, amelyen egy 500 euró értékű vásárlási utalványt nyerhettek. Ezek mellett természetesen az érdeklődők szórólapok által és a cégek képviselői részéről fontos információkat kaphattak az adott lehetőségekről. A börzén volt egy „Felmondási stand” is, amelynél pszichológusok és szakemberek adtak tanácsot a felmondás jogi lépéseiről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!