ERDON Helyi hírek

2017.11.30. 13:45

A KFC decemberben nyílik meg a nagyváradi ERA Parkban: 10 új brand az év végéig a kereskedelmi központban!

10 kiskereskedés jelenik meg az év végéig a nagyváradi ERA Shopping Park kereskedelmi központban!

10 kiskereskedés jelenik meg az év végéig a nagyváradi ERA Shopping Park kereskedelmi központban!A KFC-hálózat december közepén fogja felavatni gyorséttermét a kereskedelmi központban, 200 négyzetméteres területen. A KFC ki fogja egészíteni annak a 7 kávézónak, illetve étteremnek a kínálatát, amelyek már jelen vannak a bevásárlóközpontban, igazolva azt a sikert, amit betölt az ilyen típusú éttermek között.

Úgyszintén bejelenti megjelenését az Era Shopping Parkban, mintegy 2800 négyzetméteres területen, a Casa Rusu, amely az egyik legnagyobb előállítója és forgalmazója a PAL-ból készült bútoroknak az országban. A Casa Rusu, folyamatos fejlődésének köszönhetően, ma már az egész országra kiterjedt üzlethálózattal, a legmodernebb technológiai eljárásokkal és megnövekedett gyártási képességgel rendelkezik.

Emellett a Kalenda és a Glamour bútorüzletek kínálata egészíti ki Erdély legnagyobb bútor és dekorációs központjának, az Era Home Centernek a kínálatát.

A Dumbo Land játszóhely megnyitása, és a már meglévő látványosságok – elektromos kisvonat, kisautópálya, filmek és a gyermekek számára szervezett tevékenységek – révén az Era Parkot joggal nevezhetjük annak a helynek, amely a gyermekek számára a legvonzóbb szórakozási lehetőségeket biztosítja Nagyváradon.

A Steilmann, amely 1991 óta jelen van a romániai piacon, és a magyarországi Rouge Avenue a divat szegmenst erősítik, az Alexandria könyvesbolt – az ország egyik legjelentősebb könyvkereskedés-hálózata – pedig szintén üzletet nyitott a kereskedelmi központban, az Xpress, a Dr Battery és a KM Shop mellett, amely a Lechpol Electronic csoport tagja.

Az új üzletek felavatása nyomán a bevásárlóközpont területének közel 96%-a el lesz foglalva, a vállalatok terjeszkedési szándéka pedig megerősíti a nagyváradi Era Park-projekt fejlesztését.

"Az új üzletek megnyitása részét képezi a felélénkítési stratégiának, a bérlők által nyújtott kínálat változatossá tétele szentpontjából, mely révén a kereskedelmi központ vonzóvá válhat a bevásárlások és a családi szórakozás szempontjából", tudatták az ERA Park illetékesei.

A nagy-britanniai Argo Real Estate Opportunities Fund részét képezve, az ERA Shopping Park – első fázis, a legnagyobb retail park Nagyváradon, 2009-ben nyílt meg. A második fázisnak az év II. szemeszterében történő felavatását követően immár 64.000 négyzetméteres terület vált bérelhetővé. Egy újabb fázist 2013 szeptemberében nyitottak meg. A projekt mintegy 210.000-es nagyságú lakossághoz szól, a lefedettségi terület pedig mintegy 600.000 lakost jelent. Az itt jelenlévő üzletek között van a BricoDepot (DIY), a Carrefour hipermarket, az Altex és a Mobexpert is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!