ERDON Helyi hírek

2017.09.20. 12:54

Összegezte a károkat a prefektúra

A Prefektúra katasztrófavédelmi megyei operatív törzsének az összegző jelentése szerint a vasárnapi vihar következtében 37 személyi sérülés történt, 237 településen áramkimaradás volt (20 ezer fogyasztót érintve), és 38 közigazgatási egységben szenvedett valamilyen kárt.

A Prefektúra katasztrófavédelmi megyei operatív törzsének az összegző jelentése szerint a vasárnapi vihar következtében 37 személyi sérülés történt, 237 településen áramkimaradás volt (20 ezer fogyasztót érintve), és 38 közigazgatási egységben szenvedett valamilyen kárt.48 óra erőfeszített kármentesítési munkája után 8 helységben volt még tennivaló, 1092 fogyasztónál nem volt áram, és 46 csapat dolgozott még azon, hogy helyreállítsa az áramszolgáltatást, eltávolítsa a kidőlt fákat stb. Ioan Mihaiu prefektus arra kéri az önkormányzatokat, kereskedelmi társaságokat, civil szervezeteket, egyházakat, hogy fizikailag és anyagi szempontból is segítsenek abban, hogy helyreálljon a normális rend.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!