ERDON Helyi hírek

2017.08.15. 11:18

Nyári Színház: Toldi

<p lang="hu-HU">Augusztus 21-én, hétfőn 21 órától a Toldi című előadással folytatódik a Szakszervezetek Művelődési Házában a nyíregyházi Mandala Dalszínház, az RMDSZ Bihar megyei szervezete, a Nagyváradi Magyar Diákszövetség (NMD) és a Partium Alapítvány közös lebonyolításában zajló VI. Nyári Színházi Fesztivál.

Augusztus 21-én, hétfőn 21 órától a Toldi című előadással folytatódik a Szakszervezetek Művelődési Házában a nyíregyházi Mandala Dalszínház, az RMDSZ Bihar megyei szervezete, a Nagyváradi Magyar Diákszövetség (NMD) és a Partium Alapítvány közös lebonyolításában zajló VI. Nyári Színházi Fesztivál.

Arany János elbeszélő költeménye, a magyar irodalom remekműve 1846-ban született. Az elismerésért és megbecsülésért küzdő fiú lebilincselő kalandjait Csőre Gábor előadásában élőzene és különleges vizuális effektek igazi mai történetté varázsolják.

Az előadásra egy jegy 20 lejbe kerül, vásárolni lehet az RMDSZ Kossuth/Independenţei utca 11. szám alatti székházában hétköznap 916 óra között (telefon: 0259/432884), valamint a Gekko pubban (Körös/Tudor Vladimirescu utca 40. szám) 1724 óra között. Médiatámogató a Bihari Napló.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!