ERDON Helyi hírek

2017.08.11. 13:42

Megtalálták az eltűnt kutyákat

Egy hete, péntek este, augusztus 4-én eltűnt két családi kutya Nagyváradon, egy szentandrási úton lévő ház udvarából.

Egy hete, péntek este, augusztus 4-én eltűnt két családi kutya Nagyváradon, egy szentandrási úton lévő ház udvarából. Egy fiatal nő, Patricia, a két kutya gazdája azonnal keresni kezdte, Facebookon és más weboldalakon is segítséget kért, komoly összeget, egész pontosan 1350 eurót ajánlott fel a megtalálónak. Több videót és képet is megosztott arról az interneten, hogy milyen közel állnak hozzá a kutyái. Két belga juhászkutyáról van szó, a Sasha és a Kalii névre hallgatnak – Kalii már egyszer eltűnt, körülbelül 2 éve, akkor 1 nap alatt megtalálták.

Helikopterrel keresték

Ezúttal több nap telt el, senki nem látta a kutyákat, menhelyen sem fogadták be őket. A fiatal nő párja végül helikopterrel kereste őket, miután több órás autós keresés után nem találta meg a kutyákat. A keresési akcióban részt vett Halacu Virgil nagyváradi vlogger is, aki felvételt készített a történtekről, mely megtekinthető a Youtube videómegosztó csatornán. A kutyákat sajnos így sem sikerült megtalálni, de kedd este egy telefonhívás érkezett a családhoz, hogy az Arabesque mellett lévő sportpályáknál vannak a kutyák. Nem sokkal később a fiatal nő párja és a vlogger a helyszínre mentek, ahol Patricia már várta őket. A kutyákat épségben hazavitték. Másnap Patricia a Facebook oldalán köszönte meg a rengeteg megosztást és segítséget, amit kapott, és örömmel értesítette a közösséget, hogy a kutyái újra otthon vannak.

Törő Enikő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!