ERDON Helyi hírek

2017.08.09. 13:45

Megszúrta a taxist, majd ellopta az autót

Kedd este 9 óra előtt 5 perccel érkezett a telefonhívás a rendőrséghez, hogy Mácsapusztán (Livada de Bihor) egy ismeretlen személy egy éles tárggyal megszúrta egy 56 éves, nagyváradi taxisofőr vállát, majd ellopta a taxit, amely a Fulger taxitársasághoz tartozik.

Kedd este 9 óra előtt 5 perccel érkezett a telefonhívás a rendőrséghez, hogy Mácsapusztán (Livada de Bihor) egy ismeretlen személy egy éles tárggyal megszúrta egy 56 éves, nagyváradi taxisofőr vállát, majd ellopta a taxit, amely a Fulger taxitársasághoz tartozik. A taxisofőr szerencsére nem sérült meg súlyosan, nem kellett kórházban maradnia. A rendőrség még kedd este körözést adott ki a tettes ellen, aki akkor sötét ruhába volt öltözve, bakancsot viselt. Keresni kezdték az elkövetőt, az autót hamarosan megtalálták Mácsapuszta mellett elhagyatottan. Szerda reggel fél 8 körül pedig az elkövető is meglett, Harangmezőn (Hidișelu de Jos) egy erdőben, az úgynevezett Balta Moțului környékén talált rá a rendőrség. Kiderült, hogy az elkövető egy 19 éves, Prahova megyei fiatal férfi, aki egyébként Nagyváradon ült be a taxiba a Nufărul negyedben. A rendőrség tovább nyomoz az ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!