ERDON Helyi hírek

2017.08.21. 10:38

Megajándékozták egymást

Vasárnap délután látogatást tett a Rhédey-kertben a Bihar Megyei Tanács és a Bihar Megye Turisztikai Desztináció Menedzsment Ügynökség (TDM) által szervezett Nyitott Ablak Európára elnevezésű rendezvényen két néppárti politikus, azaz Zatykó Gyula, a Szent László Napok főszervezője és Csomortányi István, az Érmelléki Gazdák Egyesületének elnöke.

Vasárnap délután látogatást tett a Rhédey-kertben a Bihar Megyei Tanács és a Bihar Megye Turisztikai Desztináció Menedzsment Ügynökség (TDM) által szervezett Nyitott Ablak Európára elnevezésű rendezvényen két néppárti politikus, azaz Zatykó Gyula, a Szent László Napok főszervezője és Csomortányi István, az Érmelléki Gazdák Egyesületének elnöke. Egy nemzeti szalaggal átkötött kenyeret vittek ajándékba, az RMDSZ-es Szabó József megyemenedzsertől és dr. Bántó Norbert TDM-igazgatótól pedig mézeskalácsot kaptak, a Bihar és Hajdú-Bihar megyei önkormányzatok címereivel, illetve a két megye összefogását jelképező Bihar-Hajdú-Bihar Eurorégió Alapítvány logójával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!