ERDON Helyi hírek

2017.07.12. 16:49

Utcafelújítások az Európa lakóparkban

A napokban elkezdődik a nagyváradi Európa lakóparkban a Gábor József, a George Emil Palade éa a Ștefan Odobleja utcák aszfaltozása.

A napokban elkezdődik a nagyváradi Európa lakóparkban a Gábor József, a George Emil Palade éa a Ștefan Odobleja utcák aszfaltozása.A polgármesteri hivatal közleménye szerint a Gábor József és a Palade utcákon a Redolaj és a Term kft.-k végzik a munkát, melynek összértéke 60.097 lej áfa nélkül. A Gábor József utcán aszfaltozni fognak, kiépítik a hiányzó járdákat, és a közúti jelzéseket is kihelyezik, illetve felfestik. A kivitelezési határidő egy hónap. A Palade utcán betömik a hézagokat, a csatornanyílásokat és a lefolyókat a járószinthez igazítják, leaszfaltozzák a közutat, megjavítják a megrongálódott járdarészeket, illetve kihelyezik és felfestik a közlekedési jelzéseket. Ez a munkálat két hónapon át fog tartani. Az Odobleja utcai munkaterületet várhatóan 18-án adják át a kivitelezőknek, a Drumuri Bihor és a Tisoti Exim cégeknek. A két hónapos kivitelezési időszak alatt újraöntik a megrongálódott betonalapot, a járószintre hozzák a csatornanyílásokat és lefolyókat, leaszfaltozzák a közutat és a járdákat, illetve kiépítik a járdát ott, ahol eddig még nem volt, és a közlekedési jelzések sem hiányoznak majd. Ennek a munkálatnak az összköltségvetése 603.449 lej áfa nélkül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!