ERDON Helyi hírek

2017.07.12. 11:57

Spanyolország, a világ egyik legvonzóbb turisztikai célpontja

Építészete, strandjai, élettel teli utcái, fesztiváljai, a kulináris élvezetek és barátságos emberek csak néhány az okok közül, amiért Spanyolország az egész világról vonzza a turistákat.

Építészete, strandjai, élettel teli utcái, fesztiváljai, a kulináris élvezetek és barátságos emberek csak néhány az okok közül, amiért Spanyolország az egész világról vonzza a turistákat.Barcelonára már többször szavaztak mint a legjobb európai város/tengerpart úti célra. Kiváló klímája és a tengerpart élettel teli kultúrája arra hív, hogy napfényben éld az életed.

Az is lehet, hogy Ibizára akarsz látogatni, arra a szigetre, amit méltán neveznek buliparadicsomnak. A sziget tulajdonképpen az alternatív életmód követőinek az otthona volt, és az is maradt, nagyon sok jógázó él itt, de sok csodálatos rejtett strandja is van.

[embed]]

Tenerifén pedig Európa egyetlen dzsungelét találod meg, vulkanikus partokat, amiknek látványától eláll a lélegzeted, és hihetetlen útvonalakat fedezhetsz fel.

Tulajdonképpen bármilyen úti célt választanál Spanyolországban, meg kell kóstolnod a híres hagyományos ételeket, mint a paella, gazpacho, tortilla, churros, és feltétlenül innod kell egy kis sangriat!

Ugyanakkor nem szabad kihagynod a spanyol fesztiválokat sem, ahol a szórakozás, a zene, és az izgalom a bikaviadalokon, felejthetetlen élmény nyújtanak.

Fedezd fel a Transilvania Travel Services irodával 2017 nyarának legvonzóbb úti céljait. Kövess minket online minden kedden!

Helen Pater

Managing Director

Transilvania Travel Services SRL

410032, Republicii 31., Nagyvárad, Bihar megye

tel:00.40.259.447.071; 00.40.259.476.975

e-mail: helen@transilvaniatravel.ro

office@transilvaniatravel.ro – ticketing és szállítás

ibusz@transilvaniatravel.ro – turisztikai ajánlatok

(Fizetett hirdetés)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!