ERDON Helyi hírek

2017.07.19. 13:11

Nyitva tartás

A <a href="http://www.cnas.ro/casbh/" target="_blank">http://www.cnas.ro/casbh/</a> internetes címen is elérhetőek a Bihar megyei Egészségbiztosítási Pénztár (CAS) telefonszámai, ugyanott van feltüntetve az intézmény villanyposta címe, a fax száma, valamint a pontos nyitva tartása is, ez utóbbi a <a href="http://www.cnas.ro/casbh/page/relatii-publice.html" target="_blank">http://www.cnas.ro/casbh/page/relatii-publice.html</a>  linken érhető el.

A http://www.cnas.ro/casbh/ internetes címen is elérhetőek a Bihar megyei Egészségbiztosítási Pénztár (CAS) telefonszámai, ugyanott van feltüntetve az intézmény villanyposta címe, a fax száma, valamint a pontos nyitva tartása is, ez utóbbi a http://www.cnas.ro/casbh/page/relatii-publice.html  linken érhető el. Mindezek az intézmény Borsi úti székhelyén is ki vannak függesztve, olvasható az intézmény közleményében. Szerdánként továbbra is reggel fél kilenctől délután négy óra utánig, a program szerint pontosan este fél hétig a kliensek rendelkezésére állnak, amúgy az ügyfélfogadás hétfőn, kedden és csütörtökön fél kilenctől fél ötig, pénteken pedig reggel nyolctól délután kettőig tart, de dokumentumokat, dossziékat, amint a honlapjukon feltüntetett programból kitűnik, általában csak a délelőtti órákban fogadnak el, a szerdai nap kivételével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!