ERDON Helyi hírek

2017.07.12. 09:32

Medveles 2017 túrák

A Terranavis Egyesület szervezésében a Megyei Tanács, a Bihar megyei Desztináció Menedzsment Ügynökség, a magyarországi Szent Jakab Zarándok Egyesület és a Debreceni Hexxasakk és Természetbarát Egyesület támogatávásával július 8-án, szombaton került megrendezésre az idei Medveles, melyen 195, nagy többségében magyarországi turisták vett részt.

A Terranavis Egyesület szervezésében a Megyei Tanács, a Bihar megyei Desztináció Menedzsment Ügynökség, a magyarországi Szent Jakab Zarándok Egyesület és a Debreceni Hexxasakk és Természetbarát Egyesület támogatávásával július 8-án, szombaton került megrendezésre az idei Medveles, melyen 195, nagy többségében magyarországi turisták vett részt.A javarészt visszatérő és a bihari hegyeket jól ismerő családok, valamint a jó hangulatú túrázók 15, 20, 40, 60, 80 és 100 km távon javíthattak az egyéni csúcsaikon. A Bihari hegyeket a túrázók Biharfüredről indulva járták be, ahol a különféle távkategóriák szerint érinthették a Mezőhavast, Bohogyó havast, Horgas havast, Bocsászát, Lesi tavat és Mézgedi barlangot. A legkiválóbb teljesítményt a 100 km-es távon Csáky Károly, mindössze 17 óra és 4 perc alatt teljesítette. A szervezők ezúton is szeretnék megköszönni a túrázók részvételelét, bármilyen távon is vettek részt, valamint mindazoknak, akik adományaikkal segítették a Yuppi tábor megszervezésére létrehozott alapot. A szervezők jövőre ismét várják mindazokat, akik egy idilli környezetben túráznának a Bihari hegyekben tartott Medvelesen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!