ERDON Helyi hírek

2017.06.11. 15:03

Ünnepeltek a biharpüspökiek

Az elmúlt hétvégén, vagyis június 9-11. között szervezte meg a Biharpüspöki Napokat a helyi RMDSZ-körzet és a Biharpüspöki Alapítvány.

Az elmúlt hétvégén, vagyis június 9-11. között szervezte meg a Biharpüspöki Napokat a helyi RMDSZ-körzet és a Biharpüspöki Alapítvány. A helyszín a megszokott, a szántói úton melletti zöldövezet volt, és ezúttal az időjárás a szórakozni vágyókkal volt. A háromnapos fesztivál péntek délután motoros találkozóval indult, majd Roberto, a mulatós masszőr szórakoztatta az érdeklődőket, valamint az AB/CD Tribute Band zenéjére csápoltak a rockerek, illetve a keményebb műfaj kedvelői.

Szombaton a kora délutáni órákban helyi tehetségek mutatkoztak be, a szüleik, hozzátartozóik nagy örömére felléptek az óvodások és a helyi iskola néptánccsoportja. Tibi és Mesi bohócok parádés műsora után meglepetés gyermekprogramokkal folytatódott a színes programkavalkád. Nagy sikert arattak a biharszentjánosi Margaréta mazsorettcsoport és az MM Pódium produkciói. Este a Sándor Lilla által felkészített Passion tánccsoportok alakítottak emlékezeteset, majd a Tini Dance Center tündökölt, hogy aztán a Vis maior együttes koncertje, illetve szabadtéri buli zárja a napot.

Vasárnap az ünnepi istentisztelet után koszorúzás zajlott az emlékparkban, mely méltóságteljes volt, a helybéliek közül azonban többen nehezményezték, hogy a RER a szervezők külön kérése ellenére sem nyírta le a füvet.

Ciucur Losonczi Antonius

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!