ERDON Helyi hírek

2017.06.08. 11:59

The Big Picnic a parkban

Június 16–18. között első alkalommal rendezik meg a nagyváradi December 1. parkban a The Big Picnic fesztivált.

Június 16–18. között első alkalommal rendezik meg a nagyváradi December 1. parkban a The Big Picnic fesztivált.Erre az egész családot változatos programokkal várják, kicsiktől nagyokig mindenki megtalálhatja a neki tetsző tevékenységet. A fesztivál célkitűzései között szerepel a város kulturális lelkületének újjáélesztése, a szervezők az eseményt a helyiek egyfajta mozgósításának céljából álmodták meg, a park és a zöldövezetek adta lehetőségek lehető legnagyobb kihasználhatóságára szeretnék felhívni a lakosság figyelmét. Az érdeklődőket június 16-án, péntek délután 16 órától késő estig várják, szombaton és vasárnap a programok 12 órától kezdődnek. A belépés ingyenes.

A fesztivál 3 napja alatt szeretnék, hogy a park generációk találkozásának helyszínévé válna, ami várható is, ugyanis különböző interaktív programokkal, jazz, blues, indie, funk, electro és további zenei stílusokat ötvöző koncertekkel várják az érdeklődőket. Függőággyal, babzsákokkal ellátott relaxációs zóna, szabadtéri filmvetítések, gyerekeknek szóló oktató jellegű tevékenységek, ételzóna, szórakozást és sportot biztosító helyek, koncertek várják a kikapcsolódásra vágyókat. Az eddig bejegyzett együttesek, akik a fesztivál színpadán fellépnek: Baby Elvis, JazzyBit, The Kryptonite Sparks, Butterflies în My Stomach, Moonlight Breakfast.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!