ERDON Helyi hírek

2017.06.22. 18:13

Ölts magadra büszkén egy IE-t: Az ERA Park megjutalmaz érte, a gyerekeket pedig hagyományos szuper mulatságra várja!

Az ERA Park sok vidámsággal, énekekkel, táncokkal és díjakkal ünnepli az ie napját!

Az ERA Park sok vidámsággal, énekekkel, táncokkal és díjakkal ünnepli az ie napját!Mindenkinek, aki június 24-én, szombaton ellátogat az Aradi úti bevásárlóközpontba, esélye van nyerni egy 20 lejes utalványt, azzal a feltétellel, hogy hagyományos román ie blúzt viseljen! A recept egyszerű: a résztvevőknek a megfelelő öltözetben jelentkezniük kell a Carrefour közelében található információs pontnál 10 és 22 óra között... és kész!

A bevásárlóközpont képviselői 16 órakor már elkezdik a tündéri piték kiosztását. Nem kevesebb mint 1000 darab süteményt osztanak ki azok között akik kijönnek az ERAS Parkba. A gyermekeket és szüleiket 17 órára egy „mezei” mulatságra várják, az alkalomhoz illő díszletben és hangulattal.

A „Podul de piatră”, „Baba Oarba”, „Mi-am pierdut o bastistuță” és”Alunelu” csak néhány azon hagyományos játékok közül, melyek elvarázsolják a gyermekeket egy tematikus műhelyben, a BombonERA-val együtt. A kicsik többek között megtanulják, hogy készíthetnek ie-t, tündérkoszorút, modelleznek majd agyagot és kifestenek csuprokat. A román mesék paradicsoma lesz az ERA Parkban, ahol a gyerekek a FătFrumos, Ileana Cosânzeana mesékből inspirálódott rajzokból készült kiállítás képei segítségével sárkányok és tündérek között lépkednek majd.

Ahogy az várható volt a legkisebbeket és kísérőiket is arra biztatják, hogy ie blúzt hordjanak és fényképezésék le magukat egy hagyományos szuper román dekoráció kellékei között, míg a BombonERA ízletes almás pitével várja barátait.

Természetesen a részvétel mindezen eseményeken ingyenes, a szórakozás pedig garantált!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!