ERDON Helyi hírek

2017.06.27. 14:16

Nyerjen meghívót az Implant Pentru Refuz koncertjére!

Az Implant Pentru Refuz formáció akusztikus koncertet ad július elsején a váradi vár parkjában, a Backyard Acoustic Season elnevezésű koncertsorozat részeként. Ha az Erdonnal játszik, kétszemélyes meghívót nyerhet az eseményre!

Az Implant Pentru Refuz formáció akusztikus koncertet ad július elsején a váradi vár parkjában, a Backyard Acoustic Season elnevezésű koncertsorozat részeként. Ha az Erdonnal játszik, kétszemélyes meghívót nyerhet az eseményre!Az Implant Pentru Refuz tagjai folytatják a Backyard Acoustic Season nevű koncertsorozatot, július 1-jén 18 órától a váradi vár parkjában fognak fellépni.

Játsszon az Erdonnal, és nyerjen kétszemélyes meghívót az eseményre!

A játékban való részvételhez nem kell mást tenni, csak kitölteni az alábbi adatlapot. Beküldési határidő június 29., csütörtök 16 óra. Ekkor tarjuk a sorsolást, a nyertes nevét közzétesszük portálunkon.

var __machform_url = http://imdigital.hu/machform/embed.php?id=484589 ; var __machform_height = 610;

// ]]>

„A Live@Unirii5 album 2015 nyarán született, amikor felkérést kaptunk, hogy tartsunk egy koncertet az Unirii5 kertben. Olyan dalokat adtunk elő, melyek sokat jelentenek nekünk, s melyeket más, új formában akartunk a közönség figyelmébe ajánlani. Egy fantasztikus élmény volt nekünk is, de a koncerten részt vetteknek is. Mi sem tudtuk, hogy hangtechnikusunk, Uţu Pascu az teljes koncertet rögzítette. Később sok visszajelzést kaptunk, ezek hatására döntöttük el, hogy a hanganyago albumon megjelentetjük, aminek a neve ACUSTIC (LIVE@UNIRII5) lett. Később, 2016-ban határoztuk el, hogy tapasztalatainkat a szélesebb közönséggel is megosztjuk, így kezdődött meg az akusztikus koncertsorozat, mely az ország több nagyvárosába eljutott/eljut: Temesvárra, Aradra, Bukarestbe, Szucsávára, Nagyváradra, Nagybányára, Szatmárra, Bodzavásárba (Buzău), Botosánba, Kolozsvárra. Hogy az élmények egyediek legyenek, úgy döntöttünk, hogy az Apus (Napnyugta) című dalunkat minden városban más módon adjuk elő, egy helyi tehetséget is bevonva, aki a maga személyiségét is beleviszi a produkcióba. Nagyszerű élményeket szereztünk minden alkalommal, hasonlóakat szeretnénk megosztani veletek is. Találkozunk a koncerten!” – nyilatkozták az Implant Pentru Refuz tagjai.

Jegyeket lehet vásárolni elővételben a iabilet.ro és biletmaster.ro internetes oldalakon 25 lejért, vagy 30 lejért a helyszínen.

Implant Pentru Refuz – Apus

A Backyard Acoustic Season nagyváradi koncertjének helyszíne a vársánc, szervezője a Why Not és az Overground Music&Magazine, együttműködő partnerek: VISIT ORADEA és a Polgármesteri Hivatal.

A koncertsorozat programja:

– július 1.: Implant Pentru Refuz

– július 8.: Ada Milea & Alexander Bălănescu

– július 22.: Travka

– augusztus 5.: The Mono Jacks

– augusztus 19.: Robin and the Backstabbers

– szeptember 2.: byron

– szeptember 17.: Coma

A koncertsorozat legfrissebb információit a Backyard Acoustic Season Facebook-oldalán lehet követni: http://fb.com/AcousticSeason.ro

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!