ERDON Helyi hírek

2017.06.28. 13:19

Nekikezdtek a Szálka III. parknak

A tendereztetést követően a nagyváradi önkormányzat június elején szerződést kötött az Abed Nego Com és a Sport Arena Kft.-ék alkotta konzorciummal, illetve a Pro Arh tervezőcéggel a Szalka III. park kialakítását célzó munkálatokra.

A tendereztetést követően a nagyváradi önkormányzat június elején szerződést kötött az Abed Nego Com és a Sport Arena Kft.-ék alkotta konzorciummal, illetve a Pro Arh tervezőcéggel a Szalka III. park kialakítását célzó munkálatokra.A megbízás értéke áfa nélkül 3,6 millió lej, a kivitelezés 6 hónap. A terepet ezen a héten hétfőn adták át, a kimondottani munkálatok pedig július 3. után kezdődnek el. A megállapodás tárgya 13 ezer négyzetméter, a Meiului utca és a Trade Center üzleti központ közt. A parkban lesz két teniszpálya, 2 kosárlabdapálya és egy kis focipálya, valamint 3 pingpong asztal is. Fákat ültetnek és cserjéket, ivóvíz kutakat létesítenek, két WC-t, padokat, szemeteskukákat, 4 tájékoztató pannót helyeznek ki, és a világításról is gondoskodnak. A teniszpályák mellé egy körülbelül 180 férőhelyes lelátót is építenek, valamint közművesítenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!