ERDON Helyi hírek

2017.06.06. 12:47

Életveszélyes helyzet a kerékpárversenyen

Súlyos baleset is történhetett volna a Bihar Megye Kerékpár Körversenyen 2B fordulójában, szombaton délután az időmérő futamon.

Súlyos baleset is történhetett volna a Bihar Megye Kerékpár Körversenyen 2B fordulójában, szombaton délután az időmérő futamon.A verseny javában folyt, amikor egy adott pillanatban a Kert (Avram Iancu) utcai tűzoltóságról kifutott a verseny miatt lezárt utcára egy SMURD gyorsmentő autó, amely a Horea utca irányába (a baloldali fotón) hajtott. A pályabírók leintették a Rhédey-kert (Bălcescu park) felől érkező kerékpárost felvezető motorost, aki meg is állt, de a mögötte mintegy tizenöt-húsz méterre tekerő kerekes vagy nem vette észre az integetést, és nem hallotta az éles füttyszót, amivel leállásra intették, vagy nem vette figyelembe a jelzést, ezért nem állt meg, hanem nagy sebességgel ráfordult a Kert utcára, ahol szembe találta magát a szintén meglehetősen nagy sebességgel érkező mentőautóval. A kerekes elképesztő reflexszel az utolsó pillanatban elrántotta a bicikli kormányát, és így sikerült elkerülni a balesetet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!