ERDON Helyi hírek

2017.05.31. 15:00

Útvonal-módosítás a kerékpáros körverseny miatt

A Nagyváradi Helyi Közszállítási Vállalat közleménye értelmében a Bihar Megyei Kerékpáros Körverseny miatt június 2-án és 3-án változni fog a 10-es, 12-es, 14-es, 20-as és a 23-as buszok útvonala.

A Nagyváradi Helyi Közszállítási Vállalat közleménye értelmében a Bihar Megyei Kerékpáros Körverseny miatt június 2-án és 3-án változni fog a 10-es, 12-es, 14-es, 20-as és a 23-as buszok útvonala. Pénteken 15.15 – 17.15 órák között: 10-es busz Velence irányába Ştefan Octavian Iosif-Vitéz( Decebal) utca- Apponyi (Matei Basarab)- Vámház (Sucevei)- Ghillányi (Dimitrie Cantemir) út. A 12-es busz csak a Nagyvásártérig (December 1. park) halad, majd letér a következő útvonalra: Zárda (Mihai Viteazul)-Vámház (Sucevei)-Horea utca, innen pedig a megszokott útvonalán halad a Szőllős negyedbeli Kauflandig. A 14-es busz a Podului utca irányába a Rulikowsky (Universităţii- Armatei Române)-Vámház (Sucevei)-Zárda (Mihai Viteazul)- Kossuth (Independenţei)-Körös (Vladimirescu) utca útvonalon halad, míg a temető irányában a Körös-Vitéz utca-Apponyi fasor-Rulikowsky útvonalon halad. A 20-as busz Szőllős felé az Aradi út-Vitéz utca-Apponyi fasor-Vámház utca-Ghillányi útvonalon megy

Szombaton 17.00 – 21.00 órák között a 12-es buszok csak a Nagyvásártérig (December 1. park) haladnak, majd letérnek a következő útvonalra: Zárda (Mihai Viteazul)-Vámház (Sucevei)-Horea utca, innen pedig a megszokott útvonalán mennek tovább a Szőllős negyedbeli Kauflandig. A 14-es buszok csak a városháza tornya és a rogériuszi baptista templom közötti útvonalon haladnak majd, a 23-as buszok az Aradi út-Vlădeasa-Vitéz utca –Beöthy Ödön (Iuliu Maniu)-Kapucinus (Traian Moşoiu)-Nagyvásártér-Ghillányi út- Costaforu-December 22 park útvonalon haladnak, innen a megszokott útvonalon mennek az Era Shopping Parkig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!