ERDON Helyi hírek

2017.03.09. 16:11

Teltház a nőnapi előadáson

Március 8-án, délután hat órától Nők nemzetközi Napja alkalmából az RMDSZ Bihar megyei szervezete előadást szervezett a Nagyváradi Állami Filharmónia Enescu-Bartók termében.

Március 8-án, délután hat órától Nők nemzetközi Napja alkalmából az RMDSZ Bihar megyei szervezete előadást szervezett a Nagyváradi Állami Filharmónia Enescu-Bartók termében.

Az est folyamán a közönség a Szigligeti Társulat Volt egyszer egy primadonna zenés előadását tekinthette meg.

Szabó Ödön, az RMDSZ Bihar megyei ügyvezető elnöke külön köszöntötte a hölgyeket, feleségeket, édesanyákat, nagymamákat, a szervezet nevében megköszönve mindazt az erőfeszítést, ami által egy szebb és jobb világban élhetünk. „Én azt gondolom, hogy mindazok, akik itt vannak, azért is lehetnek itt, mert megtettek mindent azért, hogy ez a közösség valamilyen formában most is, a múltban is, és remélhetőleg az elkövetkező időszakban is, egyre egységesebb, egyre szebb legyen, és békésebb legyen”, hangsúlyozta Szabó Ödön. A továbbiakban az est házigazdája jelképesen egy szál tulipánt adott át a megjelent hölgyeknek, amelyet Kéry Hajnal, a megyei nőszervezet elnöke, megyei főtanfelügyelő-helyettes vett át.

A Szigligeti Társulat előadása az operettek világába kalauzolta a közönséget, betekintést nyújtva Honthy Hanna primadonna életébe és munkásságába. Olyan közismert operettek hangzottak fel, mint Az én mamám, vagy a Hol van az a nyár, amelyeket a közönség együtt énekelt a színészekkel. A zenei játékban fellépett Molnár Júlia, Kiss Csaba és ifj. Kovács Levente. Az előadás nagy sikert aratott, a közönség állva tapsolt.

János Piroska

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!