ERDON Helyi hírek

2017.03.08. 12:53

Szezonmunkák Spanyolországban

Az Európai Foglalkoztatási Szolgálat (EURES) segítséget és tanácsot nyújt az Európai Unióban és Európai Gazdasági Térségben (UE/SEE) munkát vállaló személyek számára.

Az Európai Foglalkoztatási Szolgálat (EURES) segítséget és tanácsot nyújt az Európai Unióban és Európai Gazdasági Térségben (UE/SEE) munkát vállaló személyek számára.

Az Országos Munkaerő Ügynökség az EURES Foglalkoztatási Szolgálatán keresztül 200 munkahelyet ajánl fel szezon munkára, gyümölcsök és zöldségek csomagolása munkakörben Lérida térségében.

A felhívás a munkára alkalmas személyeknek, illetve pároknak szól. Szakképzett és szakképzetlen személyek is jelentkezhetnek gyümölcsök és zöldségek csomagolására, követelmény a román és/vagy a spanyol nyelv ismerete.

A munkaszerződés négy hónapra szól, 2017. június 1-vel kezdődően. A munkaidő nyolc óra, a munka folyamata két váltásban történik, az első reggel 600 – 1400, a második pedig 1500 – 2300. A felkínált fizetés 900-1200 euró/hónap. A munkaadó napi 5 euró ellenében szállást biztosít. A szállítás és az étkezés nincs biztosítva.

Az érdeklődő személyek egy dossziét kell elhelyezzenek az AJOFM EURES részlegén március 14-ig, mely kell tartalmazzon egy személyigazolvány másolatot, egy orvosi igazolást mely igazolja, hogy a személy alkalmas a munkára, az utolsó tanulmányi diploma másolatát és egy önéletrajzot. Elérhetőség: Burdean Simona – Eures tanácsadó, Transilvaniei utca 2-es szám, tel. 0259433346.

A válogatás helye és időpontja egy későbbi időpontban lesz közölve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!