ERDON Helyi hírek

2017.03.21. 12:24

Fákat ültettek

Március 15-20. között a Bihar Megyei Erdészeti Hivatal facsemetéket ültet több területen, melynek keretében március 17-én együttműködve a Szacsvay Imre Általános Iskola és az Agora Nemzetközi Iskola diákjaival és tanáraival Nánhegyesen, 1,8 hektáron ültettek tölgyet, kocsányos tölgyet és cseresznyefa csemetéket.

Március 15-20. között a Bihar Megyei Erdészeti Hivatal facsemetéket ültet több területen, melynek keretében március 17-én együttműködve a Szacsvay Imre Általános Iskola és az Agora Nemzetközi Iskola diákjaival és tanáraival Nánhegyesen, 1,8 hektáron ültettek tölgyet, kocsányos tölgyet és cseresznyefa csemetéket. A Szacsvay-iskolából Mihalache Anca és Tăut Eliza tanárnők kísérték el a gyermekeket. Szintén múlt pénteken Jádremetén, egy 0,35 hektáros területen ültetett facsemetéket- fenyőt, bükköt és juharfát- ezúttal a titkosszolgálat 20 képviselője. Március 24-én ugyanitt az Oltea Doamna és Bihorul iskolák diákjai fognak szorgoskodni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!