ERDON Helyi hírek

2017.03.15. 11:44

Állásbörze (Targ de Cariere - TdC) lesz Nagyváradon, március 18-án, szombaton, több mint 1.500 munkalehetőséggel

Vetélkedők, műhelymegbeszélések és szakmai tanácsadás is szerepel a kínálatban.

Vetélkedők, műhelymegbeszélések és szakmai tanácsadás is szerepel a kínálatban.

Hozzávetőleg 30 cég és szervezet toboroz álláskeresőket március 18-án, szombaton, a nagyváradi állásbörzén, a Lotus Centerben. A cégek és szervezetek mini interjúkat, versenyeket, workshopokat és szemináriumokat szerveznek a szakmai fejlődés és új karrierlehetőségek iránt érdeklődőknek.

”A társaságok mini interjúkat készítenek a jelentkezők számára, lesznek vetélkedők, kincsvadászat, de felmondások standja is, ahol a résztvevők eldöntik, hogy jelenlegi munkahelyük megfelelő-e számukra, és ahol szakmai tanácsadásban részesülnek.„ mondja Corina Brandusan, az állásbörze PR menedzsere.

Milyen ágazatokban keresnek alkalmazottakat az állásbörzén?

Az állásbörze olyan cégeket hoz össze, melyek kollégákat keresnek olyan területeken, mint mérnöki tudományok, autóipar, termelési szolgáltatások, kiskereskedelem, telekommunikáció, logisztika, élelmiszeripar, pénzügyi szolgáltatások, humán erőforrás és egyebek. Keresnek tapasztalt jelentkezőket, de fiatalokat is, akik most teszik meg az első lépéseket karrierjükben.

„Romániában az Inteva két gyárat nyitott: Nagyszalontán és Nagyváradon. Nagyszalontai gyárában kezdte tevékenységét 2007-ben, ahol több mint 700 alkalmazottja van, a nagyváradi gyárban pedig 2015-ben kezdődött el a termelés és több mint 200 alkalmazott dolgozik itt. Az Inteva autózárakat és ablak darukat gyárt – Nagyszalontán, valamint napvédőket autók mennyezetére -Nagyváradon. Az Inteva legfontosabb ügyfelei a Mercedes, Volkswagen, Peugeot, Citroën és BMW”, nyilatkozzák az Inteva Products képviselői.

A Corporative Consulting Társaság turisztikai ügynököket, gazdasági igazgatókat, termelési menedzsereket, mérnököket, IT szakembereket és értékesítési ügynököket keres, míg a Faist Light Metals toborzási szakembereket, tanácsadókat, projektmenedzsereket, hegesztőket, személyzeti adminisztrátorokat és másokat keres.

Jelentős munkaerő-felvétel történik a Bosch Rexroth, Celestica, Eberspächer, Inteva Products, Plexus, KFC, Kuka Systems, Adecco, RCS & RDS, Sykes, McDonald’s, Bosch Service Solutions, Cerved Credit Collection Spa, Comau, Conduent, H.Essers, Penny Market, Profi, Valiant TMS cégeknél is.

Intézményes partnerek: a Nagyváradi Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség és Nagyváradi Egyetem.

Érdekel az autóipar? Vegyél részt a Workshopon.

A Nagyváradi állásbörze keretében, az Inteva Products Workshopot szervez, melynek fő témája az autóiparban jelentkező problémák megoldásának eszközei.

Workshop Inteva Quality System

március 18., 14 óra, Trade Center

Vegyél részt Workshopunkon, ingyenes, de a helyek száma korlátozott. Feliratkozás online a http://targuldecariere.ro/oradea/seminarii címen.

Támogasd a kutatást és örvendj az állásbörze meglepetéseinek

Az állásbörze idén támogatja a kutatást. A jelentkezők és a cégek adakozhatnak ennek a területnek a támogatására. A Cutting-Edge Research (CER) célja a kutatás támogatása Romániában és megmutatni a fiataloknak, hogy az országban is építhetnek sikeres karriert. A társaság célja alapok gyűjtése egy nyári iskola megszervezésére fizikus olimpikonok számára.

Az állásbörze szervezői díjakat és meglepetéseket készítenek a résztvevőknek. Azok, akik adakoznak a romániai kutatás támogatására egy hétvégét nyerhetnek Brassó Poianara, bérleteket az UNTOLD fesztiválra és vásárlási utalványokat a Street Food Fesztiválra. Mindazok pedig, akik részt vesznek a Treasure Hunt eseményen, személyiség és szakmai fejlesztési könyveket nyerhetnek.

Mindezeken túl, az állásbörzén felállítják a felmondások standját, ahol a jelentkezők szakmai életükről beszélgethetnek a toborzókkal, és eldönthetik, hogy jelenlegi állásul megfelel-e számukra.

A nagyváradi állásbörzét 2017. március 18-án, szombaton tartják meg a Lotus Centerben, ahová a belépés ingyenes. Minden részletet megtalálnak az állásbörzével és a szakmai lehetőségekkel kapcsolatban a www.targuldecariere.ro címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!